Veelgestelde vragen

 Ik heb mijn kaart gekocht via [insert naam louche verkoper X], is dit veilig?
Alleen van kaarten die je via onze ticketshop, de Primera of Ticketswap koopt, kunnen wij de geldigheid garanderen. Op Ticketswap kun je als ticket-koper je kaart weer aanbieden ter verkoop. Door onze samenwerking met Ticketswap garanderen wij dat de transactie 100% veilig is en de uiteindelijke koper van dat ticket een geldig ticket ontvangt.  

 

Ik heb per ongeluk een kaart voor de verkeerde dag of verkeerde camping (festivalcamping of familiecamping) gekocht, kan ik dit ruilen?
Op basis van onze algemene voorwaarden kunnen wij geen kaarten terugnemen of omruilen. Maar gelukkig is er Ticketswap, waar je 100% veilig je kaart kunt verkopen. Ticketswap en Mañana Mañana garanderen (door onze samenwerking) een 100% veilige en geldige transactie.  

 

Ik ben mijn digitale ticket kwijtgeraakt, wat nu?
Klik even op deze link, vul de gegevens in en je krijgt ‘m vanzelf weer in je inbox. Let op dat je het e-mailadres invult waarop je de kaarten hebt besteld en check evt. ook even je ongewenste mail.  

 

Op jullie site staat dat jullie zijn uitverkocht op de dag(en) die ik wil komen. Zijn er ook geen kaarten meer aan de deur?
Nee, wanneer wij melden dat een kaartsoort is uitverkocht, dan betekent dat ook dat er voor die dag(en) geen kaarten meer aan de deur te verkrijgen zijn.  

 

Mijn kind is nu 1.39 meter, mag hij gratis het festivalterrein op?
Kinderen mogen gratis het festivalterrein op als zij tijdens het festival onder de 1.40 meter zijn. LET OP: Kinderen tot 1.40 meter hebben een passe-partout blaag nodig wanneer zij het campingterrein op willen. Voor jeugd groter dan 1.40m en t/m 15 jaar, zijn er jeugdkaarten.  

 

Mag ik zelf eten & drinken meenemen?
Nee helaas niet. Natuurlijk heeft iedereen een lunchpakketje of een flesje water voor onderweg mee. We proberen de prijzen laag te houden en kunnen dus helaas geen meegenomen eten en drinken op het terrein toestaan. Geniet van de heerlijke Mañana-keuken en help ons voortbestaan! Heb je een allergie, dan mag je op vertoon van een doktersverklaring wel wat eigen voedsel meebrengen.  

 

Mag ik met mijn caravan, kampeerbusje, vouwwagen komen?
Jazeker, van harte welkom. Voor slechts € 75,- (tot 1 nov, daarna € 100,-) ben je van harte welkom met je slaapplek op wielen en heb je direct toegang tot het camping- en festivalterrein (voor 1 persoon). Koop dan een passe-partout incl. camper/caravan. LET OP: het camper/caravan-gedeelte staat wegens veiligheidsredenen wederom gescheiden van de tentencamping.  

 

Wij willen donderdag al komen, zodat we niks hoeven missen. Kunnen we dan ook al op de camping terecht?
Jazeker, met een passe-partout of Fata Mañana-kaart mag je donderdag al overnachten op de camping. En wie weet is er zelfs al programma op donderdagavond… Later meer!  

 

Op mijn passe-partout staat 14 t/m 17 juni, moeten we op 17 juni ook van de camping af?
Nee hoor, het festival is op zondag 17 juni afgelopen, maar je mag gerust in je tentje blijven liggen snurken tot maandagochtend. Op maandag 18 juni om 12:00u moet je weer on your way home zijn!

 

Mag de auto bij de tent?
Nee, er is een aparte parkeerplaats voor auto’s, niet ver van de camping.

 

 

 

Schermafbeelding 2016-06-02 om 12.54.19

 

Mañana Mañana

 

Mañana Mañana

 

English
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram