Info

Manana Manana

 

Manana Manana

 

Mañana Mañana


Mañana Mañana

 

 

 

 

 

 

Adres
De Horsterkamp 8 te Vorden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.
Ook hebben we een lijstje met veelgestelde vragen!

Mañana Mañana 2018 openingstijden
Mañana Mañana 2018 zal plaatsvinden van 14 t/m 18 juni 2018. Exacte openingstijden volgen zodra dit bekend is.

Blokkenschema
Deze volgt in het voorjaar van 2018

Kinderen tot 1,40 meter gratis
Kinderen onder 1.40 meter hebben gratis toegang tot het festivalterrein. Voor het overnachten op de camping hebben zij een passe-partout blaag nodig.

Fata Mañana: je tent staat al!
De eerste fata morgana die wel echt blijkt te zijn! Na je (lange) reis kun je in de Fata Mañana gelijk je tandenborstel, boek en kleren neergooien en chillen of het terrein op, want wij zorgen voor een tent, luchtbed, slaapzak en een olielampje (voor bij het boek). Kinderen onder 1.40 meter mogen gratis bij papa en mama in de Fata Mañana tent. Let op: voor kinderen dien je zelf een luchtbed en slaapzak mee te nemen. Jeugd t/m 15 jaar mogen ook bij papa en mama in de tent. Zij hebben echter een passe-partout jeugdkaart nodig en dienen zelf een luchtbed en slaapzak mee te nemen. Er zijn twee formaten tenten beschikbaar: een tent voor minimaal 2 en maximaal 3 volwassenen, oftewel ‘Fata Mañana klein’. Of een tent voor minimaal 4 en maximaal 5 volwassenen: ‘Fata Mañana groot’. De Fata Mañana passe-partouts kosten € 180,- per persoon en bieden tevens toegang tot het festivalterrein.

De Kartent: je recyclebare kartonnen tent staat klaar!
We gaan hem terugzien dit jaar: de Cardboard Village op Mañana Mañana! Je kunt weer lekker zonder tent richting het festivalterrein trekken. Daar tref je je recyclebare, kartonnen festivaltent aan, waar je direct in kunt duiken! En ja, hij kan tegen regen. Het kan nog veel luxer trouwens, want ook je slaapzak en luchtbed kun je kant-en-klaar in je kartonnen tentje laten leggen. Bij aankomst op het terrein staat alles voor je klaar en wordt je complete Kartent geplaatst op jouw voorkeursplekje! Wil je ook chillen in zo’n recyclebaar paradijsje? Klik dan HIER om je Kartent en andere attributen te bestellen! LET OP: je moet dus al wel in het bezit zijn van een passe-partout, zodat je de camping en het festivalterrein op kunt!

Afterparty
Als het festivalprogramma op z’n einde loopt start de afterparty op voldoende afstand van de camping. Perfect voor iedereen die nog niet wil gaan slapen. Ook perfect voor iedereen die juist wel lekker rustig op de camping wil slapen.

Honden en andere dieren
Honden (en andere dieren) zijn niet toegestaan op Mañana Mañana. Niet op de camping en niet op het festivalterrein.

Festivalmarkt
Mocht er in 2018 wederom een festivalmarkt te vinden zijn op het terrein, dan maken wij dit zeker bekend!

 

English