Tickets

Nieuw op Mañana: De Koepel

gepubliceerd op 16 april 2019

Komende editie zal voor het eerst in de Mañana-geschiedenis een tent op het terrein geplaatst worden. Het open podium op de verharde parkeerplaats bij het kasteel verhuist en zal plaatsmaken voor een ouderwetse spiegeltent: De Koepel!

Wat ga je allemaal zien en meemaken in deze fantastische tent?
De inmiddels bekende mini-colleges, verzorgd door Universiteit Twente, verlaten hun vertrouwde Tipi. In de Koepel kun je drie dagen genieten van gepassioneerde wetenschappers die hun onderzoeksresultaten met jou delen en de maatschappelijke relevantie van hun werk aantonen. Dit allemaal in begrijpelijke mensentaal. Naast de colleges kun je er later op de dag optredens verwachten van Martijn Aslander (Stand-up filosoof), Arjan Erkel & Jan Wilm Tolkamp, Ramon Bruin (3D-kunstenaar) en ‘Comic fool’ Barto (BE). Een ultieme combinatie van colleges, theater, creativiteit en stof tot nadenken!

De afterparty voor campingbezoekers
Tegen het schemeren van de avond gaan alle stoelen en tafels eruit en zal ‘De Koepel’ worden omgetoverd tot het walhalla van de campingbezoeker. Tijd voor de afterparty! Dansen, sjansen, sloeren en ouwehoeren tot diep in de nacht van donderdag t/m zaterdag. Over deze ultieme afsluiter van de dag later meer…

We zien je in de Koepel!