Tickets

Koop NU je kaarten voor Mañana Mañana 2019!
Kies de shop waarin jij je kaarten wilt kopen:

Shop voor de dagkaarten
Shop voor de familiecamping
Shop voor de festivalcamping
Shop voor de Fata Mañana

Welke kaartsoorten zijn er en wat kosten de kaarten?

Dit jaar zijn er wat veranderingen ten opzichte van vorig jaar. Let op:
– NIEUW: de driedagenkaart. Voor mensen die graag drie dagen (vr, za, zo) naar het festival willen, maar niet op de camping staan.
– NIEUW: één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar. Voor alle jeugd is er een dagkaart (€ 10,-) en een campingkaart (€ 30,-).
– Dagkaarten zijn er voor de vrijdag, zaterdag en zondag. De donderdag is speciaal voor de campinggasten.
– De campingkaart is voor alle gasten die vier dagen festival (do, vr, za, zo) willen én op de camping willen staan. Ook dit jaar kies je weer tussen de festival- en de familiecamping.
– Kaarten zijn dit jaar niet meer verkrijgbaar bij de Primera-winkels.

Overige info:
– Wil je luxe slapen in een compleet ingerichte tent, incl. luchtbed en slaapzak? Ga dan voor de Fata Mañana (2-persoons- of 4-persoonstent). Deze ticket is incl. toegang tot het festival en de camping.
– Wil je je camper of caravan meenemen? Koop dan de campingkaart incl. camper/caravan. Deze geeft tevens toegang tot de camping en het festival voor één persoon.
– Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels, die van toepassing zijn op onze tickets.
– Indien je een factuur wilt van de bestelling, is dit alléén mogelijk wanneer je vanaf maandag 8 oktober het aantal (minimaal 10) kaarten aangeeft via [email protected]. Je hoeft dan geen bestelling te plaatsen via het online verkoopkanaal.
– Tickets kwijt? Klik hier!
– Wil je je tickets verkopen of wil je uitverkochte ticketsoorten kopen? Gebruik alleen Ticketswap. Dat is de enige 100% veilige manier, omdat je bij de aanschaf van een kaart op Ticketswap een spiksplinternieuwe ticket uit ons systeem krijgt.

Kamperen zonder met spullen te slepen?
– Slaap in een waterbestendige kartonnen doos! Deze staat voor je klaar op de camping wanneer je aankomt. Zelfs inclusief luchtbed en slaapzak, als jij dat wilt! LET OP: een KarTent-bestelling biedt géén toegang tot ons Mañana-terrein. Zorg er dus voor dat je een campingticket hebt, voordat je je KarTent-bestelling plaatst. >> Boek je KarTent.
– Geen zin in het meeslepen van je spullen, maar is slapen in een kartonnen doos je ook iets te gortig? Ga dan voor wat meer luxe met de Festipi! Een compleet ingerichte tipi waar je direct in kunt duiken bij aankomst. Ook hiervoor geldt: een Festipi-bestelling biedt geen toegang tot ons Mañana-terrein, zorg er dus voor dat je een campingticket hebt. >> Boek je Festipi.

 

English