Tickets


 

Koop hier tickets voor Mañana Mañana 2017!

Check hier onze algemene voorwaarden, reglementen en huisregels.  

 

– Nieuw is de camper- caravankaart! Per slaapplek op wielen heb je een kaart nodig. Er zijn er in totaal 350 beschikbaar.
– Kinderen (t/m 15 jaar) tot 1.40 meter hebben gratis toegang tot Mañana Mañana. Voor iedereen die groter is dan 1.40 meter hebben we de volgende kaarten:

  schermafbeelding-2016-12-08-om-10-12-16  

– Fata Mañana: je tent staat al!
De eerste fata morgana die wel echt blijkt te zijn! Na je (lange) reis kun je in de Fata Mañana gelijk je tandenborstel, boek en kleren neergooien en chillen of het terrein op, want wij zorgen voor een tent, luchtbed, slaapzak en een olielampje (voor bij het boek). Kinderen onder 1.40 meter mogen gratis bij papa en mama in de Fata Mañana tent. Let op: voor kinderen dien je zelf een luchtbed en slaapzak mee te nemen. Jeugd t/m 15 jaar mogen ook bij papa en mama in de tent. Zij hebben echter een passe-partout jeugdkaart nodig en dienen zelf een luchtbed en slaapzak mee te nemen. Er zijn twee formaten tenten beschikbaar: een tent voor minimaal 2 en maximaal 3 volwassenen, oftewel ‘Fata Mañana klein’. Of een tent voor minimaal 4 en maximaal 5 volwassenen: ‘Fata Mañana groot’. De Fata Mañana passe-partouts kosten € 180,- per persoon en bieden tevens toegang tot het festivalterrein.

 

*Indien je een factuur wilt van de bestelling, is dit alléén mogelijk wanneer je dit vóór aankoop van de (minimaal 10) kaarten aangeeft via [email protected] Je hoeft dan geen bestelling te plaatsen via het online verkoopkanaal.

 

En mocht Mañana Mañana om de hoek staan en je bent plots je Tickets kwijt? Klik hier!
 

                             

Schermafbeelding 2016-06-02 om 12.54.19

 

Schermafbeelding 2016-06-02 om 12.57.55


Mañana Mañana

 

 

 

 

English
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Instagram