Tickets

Feestfabriek organiseert ‘Startschotgala’ op zaterdag 1 mei

gepubliceerd op 13 april 2021

Het Startschot klinkt (bijna)!

Kom van die bank af, verkoop je tv, poets je dansschoenen en test ze alvast in de woonkamer, want we mogen weer! Op zaterdag 1 mei aanstaande vieren we het Startschotgala op evenemententerrein ‘de Schans’ te Lichtenvoorde. Een knalfeest in de Achterhoek waar plek is voor 10.000 vrije vogels. Het is maar te hopen dat jullie nog weten hoe je schouder aan schouder een feestje moet bouwen op de plek waar ooit nog een groot festival genaamd ‘de Zwarte Cross’ plaatsvond. Misschien kennen sommige mensen dit nog… Om wat herinneringen op te halen zal de Megatent aanwezig zijn aan het strand van Playa Gasolina en treden er artiesten op die we nog kennen van dat fijne festival.

Het Startschotgala is een testevenement en onderdeel van een serie opschalingstesten van Fieldlab. Alles wat in voorgaande Fieldlab evenementen werd getest op kleine schaal, wordt op 1 mei gemonitord in een massalere opstelling. Kwestie van testen, klachtenvrij zijn en gaan! Check alle voorwaarden op www.startschotgala.nl. De kaartverkoop start op vrijdag 16 april om 11:00 uur via www.startschotgala.nl.

De organisatie is in handen van Feestfabriek Alles Komt Goed BV, de organisatie achter onder andere Mañana Mañana en de Zwarte Cross.