Tickets

Goed nieuws: extra dagkaarten & camper/caravankaarten voor Mañana Mañana beschikbaar!

gepubliceerd op 08 mei 2019

Met nog maar een paar weken te gaan tot Mañana Mañana 2019 begint het bij ons serieus te kriebelen. Dat wij niet de enige zijn, merken wij ook in onze omgeving en bij de bezoekers. Iedereen heeft er gewoon dondersveel zin in! Wij krijgen echter ook te horen dat het ticketaanbod van dit jaar niet helemaal perfect aansluit bij de wensen van de bezoekers. De zaterdag-, zondag- en camper/caravankaarten verkochten erg snel uit en met de komst van de driedagenkaart dit jaar, is er wat minder behoefte aan campingkaarten.

Vanochtend kwam een collega met een goed idee om alle geïnteresseerde bezoekers een dienst te bewijzen: “Als we nou 500 campingkaarten schrappen en deze kaarten verdelen over de andere dagen? Dan hebben mensen ook weer de mogelijkheid om op zaterdag en zondag langs te komen. Het wordt zo niet drukker dan normaal, het geeft juist wat extra ruimte op de camping en het past veel beter bij de ticketwensen van de bezoeker.” Wij geven het niet graag toe, maar: Briljant, Jos.

Dit betekent concreet dat er voor zowel de vrijdag, zaterdag en zondag 500 kaarten per dag extra beschikbaar komen. Daarnaast staan er ook 50 extra camper/caravankaarten in de ticketshop! En die gaan vrijdag 10 mei om 11:00 uur in de verkoop. Zegt en tagt het voort! Hopelijk doen wij jullie met deze service een groot plezier en zien we jullie over een paar weken bij in Vorden.