Tickets

Kaartverkoop Mañana Mañana start op 7 december, 11:00u. Wat moet je weten?

gepubliceerd op 21 november 2019

Op 7 december om 11:00u is het zo ver. Dan brengen we het licht in de duistere dagen voor kerst. De vreugde na de pepernoten. De energie in de winterdip. Jawel, we gooien de ticketshop open zodat je die Mañana Mañana-kaarten kunt bemachtigen! Met een dikke korting, die geldt tot het nieuwe jaar – dus wees er snel bij. Het scheelt je zomaar €25,- op een campingkaart! Lekker cadeautje voor onder de kerstboom ook, al zeggen we ’t zelf. Welke tickets in de verkoop gaan en voor welk bedrag, lees je hier.

Wat kun je verwachten tijdens de start van de kaartverkoop?
In de ochtend van 7 december, zo rond 10:30u, zetten we de link naar onze ticketshop online. Die zal officieel pas opengaan om 11:00u, dan kun je je kaarten bemachtigen! Doorloop gewoon de stappen in het bestelproces en scroll de algemene voorwaarden he-le-maal door, anders kun je niet op het vinkje voor akkoord klikken!

Hoeveel kaarten kun je kopen?
Per bestelling kun je 10 kaarten kopen, ongeacht welke kaarten dat zijn.

Hoe lang heb je de tijd om te betalen?
Direct na het afronden van je bestelling, kun je betalen. Dat kan alléén met iDEAL. Betaal je dan niet direct, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met een betaal-linkje. Dan heb je nog een half uur om je bestelling te betalen. Doe je dat niet, dan gaan de kaarten weer de verkoop in.

Hoe werkt dit als je in het buitenland woont en je geen Nederlandse rekening en iDEAL hebt?
Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland besteld. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Zijn er nog andere veilige verkoopkanalen voor Mañana Mañana-tickets?
Het enige veilige kanaal is onze eigen ticketshop. Mochten daar de kaarten – die jij graag wilt – uitverkocht zijn, dan kun je TicketSwap in de gaten houden. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Koop dus nergens anders dan in onze eigen ticketshop of bij TicketSwap!