Tickets

KUENTA VERVANGT JUICEBOXXX

gepubliceerd op 12 juni 2019

Kuenta sluit met spetterende ‘tambutronic’ de zaterdag af en vormt daarmee een meer dan waardige vervanger voor de Amerikaanse punkrapper die verstek moet laten gaan.

Kuenta omarmt de muzikale traditie van Curaçao en brengt de traditionele tambú muziekstijl in een nieuw, opgevoerd, sexy jasje. We zijn supertrots (en ook zeker een beetje opgelucht) dat we op deze korte termijn zo’n geweldige act konden strikken zodat we de zaterdagnacht in de Totempalentent zoals gepland op weergaloze wijze afsluiten.

Alle ratio kan het raam uit, twijfel niet aan je moves en neem desnoods nog maar een Nozem als je echt niet durft te dansen, draai je heupen los, kraak al je vinger- en teenkootjes, kijk een minuut lang recht in de stroboscoop om je brein flink te choke-en, zet je schap en gas er op: d’r an met de katjang! We gaan gek baby.

Kuenta combineert uiterst dansbare Carribean rootsmuziek met een moderne pompende clubsound en een opwindende, stoere hiphop attitude. Resultaat: een sexy, onweerstaanbare zonnige mix die liefhebbers van M.I.A., Die Antwoord, Major Lazor maar óók fans van Fela Kuti, Talking Heads en het Rotterdams zomercarnaval een glimlach van oor tot oor bezorgt.

Rolling Stone Magazine beschrijft het treffend: “Sounds like: A super-crunk, blacklight warehouse party surrounded by four separate carnival parades.” Nou, die kan je in je zak steken, Kuentakameraden! We gaan het meemaken en we kunnen niet wachten!

Zaterdag | 23.45 uur | Totempalentent