Tickets

Mañana Mañana in de media

gepubliceerd op 21 juni 2019

Voor, tijdens en na Mañana Mañana werken we samen met een aantal mediapartners die allerlei toffe dingen voor ons doen. En dat vinden we een bedankje waard! Een overzicht:

Regio8

Net als vorig jaar was mediapartner Regio8 van de partij. Deze fanatieke jongens hebben zich de benen onder het lijf gerend om hun felgroene plopkap constant tussen onze eveneens felgroene bomen tevoorschijn te toveren. Ze hebben veel video’s gemaakt, één daarvan zie je hier. De rest kun je allemaal bekijken via: www.regio8.nl. Bedankt Regio8!

3voor12 Gelderland:

Onze huisfotografen zijn toppertjes, maar bij 3voor12 Gelderland kunnen ze er ook wat van. Nieuw dit jaar als mediapartner, dus ook hele dagen van de partij op ons liefelijke festivalletje. Een prachtige fotoreportage vind je hier. Bedankt 3voor12 Gelderland!

Lokaal Gelderland

Vorig jaar liepen de boys van Lokaal Gelderland al over het terrein, maar dit jaar hebben ze het nog professioneler aangepakt. Shirtjes met het LokaalGelderland logo en vier dagen in Vorden. Van opbouw tot tokkelbaan, ze hebben werkelijk geen plek ongefilmd gelaten. Ze hebben ook menig artiest weten te strikken om wat te vertellen over hun optreden en dat delen we graag met jou: een leuk kijkje achter de schermen! Bedankt Lokaal Gelderland!

Omroep Gelderland

Omroep Gelderland is al jaren trouwe mediapartner van de Zwarte Cross, maar dit jaar heeft hun blonde zonneschijn ‘Esther’ ook volop verslag gedaan vanaf Mañana Mañana. In het programma UIT met Esther zetten ze de kijker in beweging om er weer op uit te trekken in onze mooie provincie. Dat is goed gelukt, want wij hadden 29.850 bezoekers en een groot deel daarvan heeft vast naar Esther gekeken. In de hoofdrol onze collega’s Lisa, Elianne en Hendrik Jan en natuurlijk kasteelvrouwe Karin. Bedankt Omroep Gelderland!

Festileaks

Wie heeft er met Festileaks Tentje In Tentje Uit gedaan afgelopen weekend? Mocht je ze gemist hebben (wat bijna onwaarschijnlijk is, want deze jonge honden liepen overal met hun mega gettoblaster), lees dan op hun website terug hoe ze Mañana Mañana hebben ervaren. Ze hebben een paar toffe overzichtjes gemaakt, onder andere met de leukste activiteiten en geluksmomentjes. Je vindt het hier. Bedankt Festileaks!

Mañana Mañana 2019

Achterhoek Nieuws

Met Achterhoek Nieuws hebben we net als afgelopen jaar de prachtige Mañana Mañana special gemaakt. Voor wie hem niet in de bus heeft zien liggen, lees ‘m hier online.

Pinguin Radio

Pinguin Radio vroeg hun luisteraars met muzikale kennis en DJ skills om hen te vertegenwoordigen als DJ met benefits op Mañana Mañana. De winnaar mocht op vrijdagavond plaatjes draaien in de tipi! Was je er niet bij? Dan heb je iets gemist.