Tickets

Mañana Mañana is meer dan alleen muziek en lekker eten en drinken!

gepubliceerd op 19 mei 2022

Mañana Mañana zit boordevol muziek, theater en culinaire hoogstandjes. Maar er is nog veel meer te doen op 9, 10, 11 en 12 juni.

Knutsel in de cardboardwerkplaats of zet je tijdelijke tattoo in de TUIG Tattooshop. Kleur samen de letters van Mañana Mañana in op de MM ‘Apenrots’ en laat je vermaken door Fiësta, Vreemde Praktijken en de Festivalsmid.

Er is natuurlijk ook aan de kids gedacht. Zo is er een zweefmolen, kan er geknutseld worden en kun je je laten schminken. Klimmen en klauteren kan op een echte survivalinstallatie. Haal de kunstenaar in jezelf naar boven bij het schilderij-fietsen. Ga op ontdekkingstocht in het fossielenveld of doe een spannende wateroversteek.

In de Oase word je verwend en gemasseerd in de beautysalon en kan je een heuse aurafoto laten maken. In de avond kun je daar genieten van de muziek van het Harmonic Waves Soundsystem.

Op de festivalmarkt hebben we toffe stands van: Vientre Bandidos, Kick’s Vintage, Shanti’s design, Vintage Style Mix, Fabrics and More. Voor de innerlijke rust is er op de Piste yoga onder muzikale begeleiding.

Je komt bij Mañana Mañana haast tijd tekort!