Tickets

Mañana Mañana: niet voor iedereen

gepubliceerd op 10 september 2020

Het moet je maar net liggen, zo’n festival als Mañana Mañana. Plezier, even de boel de boel, feesten, genieten van livemuziek en theater, buurten met wildvreemden, lekker eten & drinken, nieuwe vrienden maken en frisse energie opdoen om er na ’t festival weer vól tegenaan te gaan. Het is niet voor iedereen weggelegd. Hier vijf profielen van mensen die toch ‘nee, dankje’ zeggen tegen Mañana. Even goeie vrienden!

Marian, 57

Festivals? Die jongelui bedenken steeds weer wat anders om zich te vermaken. Waarom zou je in dat lawaai gaan staan? En op die vieze toiletten gaan zitten? We zijn 1 keer op Mañana Mañana geweest, alle kraampjes en tentjes bekeken en toen hadden we het al snel gezien. De braderie in het dorp is ons jaarlijkse uitje en dat is ook nog eens gratis toegankelijk. Henk en ik hebben daar vorig jaar nog een mooie beschilderde dakpan gekocht, die staat nu bij ons voor de deur.

Sanne, 28
Sinds Jordy en ik samenwonen vinden we het niet meer nodig om de deur uit te gaan. Zaterdag nog. We hadden twee vrienden uitgenodigd te komen eten. De hele dag hebben we staan koken voor een zesgangen menu. Oké, het klinkt wat saai vergeleken bij een festival, maar dat werd het absoluut niet. Om 11 uur werden er verzoeknummers ingediend en heeft Jordy zijn favoriete CD gedraaid. Ik had bijna een halve fles wijn op en was nog lang niet moe! Dus het werd uiteindelijk 1 uur voordat we in bed lagen. Voordeel was dat ik de dag erna geen zere voeten had. Ik kon de tijd dus weer mooi besteden aan het grondig opruimen van het huis en hoefde Jordy zijn wekelijkse autowasbeurt niet over te slaan.

Kay, 23
Jo mensen, eerst even een shout-out naar mijn insta-account kay_mooiboy01. Volg me daar! Ik ben influencer en heb de meest vette feestjes meegemaakt. Overal sta ik op de gastenlijst en krijg ik de VIP-tafel. Ik had de organisatie gemaild voor een mooie deal: gratis toegang en voldoende munten voor eten en drinken en verblijf in het kasteel voor een selfie met mij en mijn matties op het festival. Het enige wat ik terug kreeg was een link naar de ticketshop. Nou, dan niet.

Josefien, 38
Ik zou graag eens naar Mañana Mañana willen gaan, maar dat is zo lastig want ik moet dan een oppas vinden voor mijn 12 katten. Siepje en Sofietje missen mij altijd heel erg (en ik hen ook) dus daar moet ik dan vaak mee bellen via de videochat. Met al dat lawaai op zo’n festival is dat best lastig…

Juan, 34
I thought this was a festival in Spain, too bad it’s in Holland. Is anyone interested in two tickets?