Tickets

Modeontwerper Antoine Peters ontwerpt exclusief t-shirt voor Mañana Mañana 

gepubliceerd op 06 juni 2019

In Vorden geboren en getogen modeontwerper zet glimlach centraal op festival t-shirt

Over precies een week start Mañana Mañana bij Kasteel Vorden en Landgoed Vorden. Modeontwerper Antoine Peters en festival Mañana Mañana presenteren, in aanloop naar het festival, een exclusief festival t-shirt. Voor het ontwerp liet Antoine zich inspireren door de saamhorigheid, verbroedering en solidariteit die hij de afgelopen jaren als bezoeker heeft ervaren bij het festival in Vorden. Op het shirt pronkt een halve smiley. Door naast iemand te lopen met de andere helft, komt een volledige glimlach tevoorschijn. Het idee achter de halve smiley volgens Antoine? “Grijp iemand bij de hand, geef een knuffel, dans met je vrienden, kruip tegen elkaar aan in één van de hangmatten of relax samen in het gras en verspreid een glimlach!”

Met de samenwerking kleurt Mañana Mañana het nieuwe motto, ver weg van de grijze massa, verder in. De organisatie wil namelijk uit de buurt blijven van de gebaande paden door een festival te organiseren in de levendige natuur, ver weg van grauwe Vinex-wijken, files en hokjesgeest. Dit vrolijke ontwerp, gemaakt door één van Nederlands grootste designers, is een feestelijke verrassing speciaal voor de echte Mañana Mañana fans. De bezoekers die een glimlach tevoorschijn toveren dankzij het t-shirt van Antoine laten de warrige inhoud van het grijze hersenpannetje even voor wat het is.

Antoine: “Naast dat het ontwerpen van een festivalshirt hoog op mijn bucketlist stond, voelt het ontwerpen van het Mañana Mañana t-shirt extra eervol omdat het festival plaatsvindt in mijn geliefde Vorden. Ik ben er geboren en getogen, mijn hele familie woont er en ik kom hier nog vaak en met veel plezier; voor familie, een mooie wandeling of om samen met mijn pa een training mee te pakken bij SV Ratti. Mijn ouders wonen praktisch tegen het festivalterrein aan. Ik kan iedere avond – mocht ik dat willen – kruipend naar huis. Met een glimlach.”

Hoe kun je twee matching shirts bemachtigen voor jou en je maat/vriend(in)?
Op Instagram geven we twee shirts weg aan tien happy couples (vriendschappelijk of romantisch). Dus volg ons op Instagram, houd het account in de gaten en wie weet loop jij binnenkort met je maat (m/v) in zo’n vrolijk shirt rond!