Tickets

Nieuw op Mañana Mañana 2020: Het Slotfeest

gepubliceerd op 21 februari 2020

Op zondagavond 21 juni 2020 is het tijd voor Het Slotfeest: een spetterend kosmopolitisch spektakel in de Totempalentent met de schlägertechno van Gestapo Knallmuzik (BE), de balkanbeats van Ooostblok, spetterend vuurwerk, een groots kampvuur en een uitnodiging om je feestelijk voor uit te dossen.

Al het vermaak dat tot 1989 achter Der Maur verborgen bleef, schuiven wij zondagnacht op één eclectische hoop, om het bij wijze van afscheid over de laatste dappere strijders uit te storten. In 2020 combineren we het uitzinnige van een Tirolerparty met het mateloze van een Russische bruiloft. Nachtbrakers en doorhalers mogen zich op zondag in de Totempalentent melden voor de absolute apotheose van de 2020 editie: een nacht vol opzwepende gypsyklanken, knetterende balkanbeats en absurde schlägertechno. Dit wil je niet missen!

De line-up: Gestapo Knallmuzik & Ooostblok
Gestapo Knallmuzik zijn misschien wel de anonieme bastäärdkinders van Kraftwerk. Ze leveren tophits af, ergens op het mysterieuze snijvlak van schläger en eurohouse met herkenbare, uit het leven gegrepen teksten. Ooostblok bestaat uit acht robuuste kerels die allemaal bevriend (of familie van elkaar) zijn en elkaar kennen van het harmonieorkest. Maar dat ging ze te meeps af, dus besloten zelf muziek te schrijven: Oost-Europese dansmuziek ondersteund door daverende beats.

Gestapo Knallmuzik

Ooostblok

Eensgezind ver weg van de grijze massa
Na een festivaldag gevuld met yoga, avontuurlijke muziek in de meest uiteenlopende genres uit binnen- en buitenland, creatieve workshops, theater en allerlei culinaire verassingen wil je niets liever dan ongecompliceerd en gebroederlijk stoom afblazen tijdens de laatste nacht. Iedere Mañana Mañana moet de boeken in als een onvergetelijk weekend en hoe kan dat beter dan met alle diehards er nog één nacht tegenaan te gaan.

Mañana Mañana’s Slotfeest: een nieuwe festivaltraditie
Vanaf 2020 gaat Mañana Mañana iedere editie afsluiten met een daverend Slotfeest in de Totemplalentent. Wie weet raak jij in toekomstige edities verzeild in een heavy metal hoorspel. Een afrobeat line-dance wedstrijd? Of een K-pop kozakkenkoor… Er zijn nog kaarten voor de zondag van Mañana Mañana en dus ook het Slotfeest. Hul je in een berenvel, trek je onesie aan, hijs je in een lederhosen, tooi je schedel met een bontmuts. Wees voor één nacht iemand anders. Of beter nog: wees voor één nacht écht jezelf! Natuurlijk ontsteken we weer een fraaie vuurwerkshow. En de gloed van ons vreugdevuur zal je heerlijk warmen tijdens de laatste uren van Mañana Mañana 2020.