Tickets

Startschotgala is UITVERKOCHT. En nu?

gepubliceerd op 16 april 2021

Geen kaarten kunnen bemachtigen? Dat is flink balen, dat snappen we. Doordat het om een Fieldlab-event gaat en er een aantal voorwaarden aan verbonden zitten, is het helaas niet mogelijk om op een andere manier aan tickets te komen. De tickets moeten namelijk gepersonaliseerd worden en zijn dus niet overdraagbaar. Laat je dus niet oplichten! TicketSwap is bij dit evenement ook geen optie.

Als je één of meerdere tickets hebt weten te bemachtigen heb je een bevestigingsmail ontvangen. Kijk ook even in je spam. LET OP! Hierin zitten nog geen tickets, maar enkel een bevestiging + verdere instructies met wat je moet doen om aan je tickets te komen. Als ticketkoper kun jij dan ook de tickets via de Close App doorzetten naar anderen, die ze vervolgens weer moeten personaliseren. Wat je wel alvast kunt doen is dus de Close App downloaden (als je dat nog niet had gedaan). Hierin zullen we jou als kaarthouder de komende tijd van alle informatie voorzien. Downloaden dus, en dan wijst de rest zich de komende tijd vanzelf!

Het Startschotgala vormt hopelijk het startschot naar betere tijden en een Zwarte Cross en Mañana Mañana in alle vrijheid. Tot 1 mei! En anders hopelijk tot in augustus!