Tickets

Vier manieren om optimaal te genieten op de Mañana Mañana camping

gepubliceerd op 03 december 2019

Vorige week dinsdag liep Ruben van Festileaks een dag mee op de promo-afdeling van onze organisatie. We vroegen ‘m onder andere of hij een blog wilde schrijven voor Mañana Mañana en daar bleek hij absoluut niet te beroerd voor! 

De doorgewinterde festivalganger kent het probleem (en de nieuweling zal er snel genoeg achter komen): de beste campingplek vinden valt nog niet mee. Het begint natuurlijk bij de vraag wat de beste campingplek is en dat hangt totaal van jouw festivalstijl af. Kom je een feestje vieren met je vrienden? Kom je vakantie vieren? Of kom je een gezellig weekend met de kinderen doorbrengen? Ik zocht vier manieren uit waarop jij optimaal kunt genieten van de Mañana Mañana-camping.

Met de camper

Met de camper naar Mañana Mañana? Ja je hoorde het goed! Iedereen die een campingkaart inclusief camper of caravan heeft, mag gebruik maken van de speciale caravan-camping. Geen gedoe met tentstokken die vermist zijn, vergeten haringen en lekke tenten. Gewoon lekker je camper of caravan het terrein op rijden, stoeltje uitklappen, drankje erbij en jouw festivalweekend kan beginnen.

Met de vriendengroep

Reis jij met je vrienden af naar Vorden om een weekend lang feest te bouwen? Zoek dan de officieuze feestcamping op. Als je vanaf de parkeerplaats de camping op komt lopen ga je bij het Dorpsplein rechtsaf. Dicht bij het festivalterrein, dichtbij je auto én dichtbij je katerontbijt: een betere locatie krijg je als feestende vriendengroep niet. Kom jij komende zomer in je eentje het feest naar Mañana Mañana brengen? Dan ben je natuurlijk ook hartstikke welkom! Op Mañana zijn namelijk alleen maar gezellige mensen te vinden.

Met een vakantiegevoel

Mañana Mañana is het meest relaxte festival van Nederland en dat zeg ik niet zomaar. Wil jij het maximale halen uit je relaxte weekend? Laat de organisatie dan het vuile campingwerk voor je opknappen. Kies bijvoorbeeld voor het Fata Mañana-pakket, dan staat er bij aankomst een ruim ingerichte tent met slaapzak en kussen en luchtbed voor je klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van een weekend op Landgoed Vorden.

Met de familie

Mañana is een festival voor iedereen van jong tot oud. Ook jonge kinderen kunnen zich een weekend lang uitleven op Landgoed Vorden, dus neem ze vooral mee. De kleintjes moeten ook hun slaap kunnen pakken, dus de juiste campingplaats in extra belangrijk. Gelukkig is daar de familiecamping. Achteraan het campingterrein sta je gezellig met andere gezinnen en heb je de minste last van het geluid van het festivalterrein. Het maakt bovendien niet uit of je met de camper of tent komt, op beide campings is een gedeelte speciaal voor families afgezet!

De Mañana Mañana camping is er dus voor iedereen, van vriendengroepen tot gezinnen. Zorg dat je er op tijd bij bent voor de beste plekken. Vanaf donderdag ben je al welkom, dus neem vrijdag lekker vrij en verzeker jezelf van de beste campingplekken op Mañana 2020.

De kaartverkoop voor Mañana Mañana start op zaterdag 7 december om 11.00 uur. Info over kaartsoorten en -prijzen vind je hier!