Tickets

Win een plek in ons blokkenschema!

gepubliceerd op 17 oktober 2019

Mañana Mañana is niets zonder jullie: de levensgenieters, avonturiers, open-minded creatievelingen en gangmakers. Samen maken we ons festival tot wat het is. Om jullie volledig onderdeel te maken van ons programma, geven we een aantal plekjes in onze programmering weg aan JULLIE!

Ons Open Podium is er al enkele jaren voor iedereen om zijn talenten te laten zien. Dichters, gitaar-virtuozen, goochelaars, innovatieve bands, rappers, jongleurs en violisten. Het maakt niet uit wat je talent is: je kunt het delen met het fijne Mañana-publiek op het Open Podium. Maar wat is er nou mooier dan aangekondigd, inclusief wat promotie op onze kanalen en je eigen tijdsslot in ons blokkenschema, daar op te treden?

Wat moet je doen voor die plek in ons programma?

  • Stuur ons een video van je talent: een optreden, oefensessie of iets anders waaraan we goed kunnen zien wat je kunt. Stuur dat, evt. via WeTransfer, naar promo@feestfabriek.nl vóór maandag 18 november.
  • Wij bekijken al het materiaal dat binnenkomt en maken een gevarieerde selectie waar we enthousiast over zijn.
  • Hoor je daarbij? Dan stemmen we met je af wanneer je komt optreden en regelen we uiteraard ook de entree voor jou (+1).
  • We kondigen je officieel aan, zetten je bio op onze website en reserveren een mooi blokje voor je in ons blokkenschema.
  • Nog mooier: houd ons tussentijds op de hoogte van je Road to the Open Podium en film zo nu en dan iets van je voorbereiding. Dat gebruiken we als extra promo-materiaal op onze kanalen, om meer publiek naar jouw optreden te krijgen!

Dus haal die handen uit je mouwen, laat zien wat je kunt en win een plekje in ons Mañana-blokkenschema!