Tickets

Afterparty

Waar gaat het door tot in de late uurtjes?

De duisternis van de Vordense nacht lanceert ons naar hogere sferen. Als de zon onder is, gaan we op boevenpad. Hier de schatkaart: zoek en gij zult een geweldig afterparty vinden.

VOOR ALLE GASTEN

  • Op de Piste luiden we vrijdag, zaterdag en zondag op eighties-verantwoorde wijze de avond in met het discofitnessverkleedfeestje onder leiding van onze amigo’s Aerobic Funk.
  • De Tipi knalt er op vrijdag uit met een indiedisco door Pinguin Radio. Op zaterdag ronden we af met de onnavolgbare mix van wasserettewerkzaamheden en electro, door Laundry Men. En zondag hebben de vrienden van Men of Mega niet meer dan 8 bits nodig voor een set vol chiptune hits.
  • Het Kampvuur: iedere avond gaat om 22:30 uur de fik erin. Op zondag gooien we wat extra hout in de vlammen en laten we het vuur extra lang branden om samen te vieren dat de finish weer gehaald is.

ALLEEN VOOR CAMPINGGASTEN

  • In onze hagelnieuwe Koepel dansen we samen met de campingbezoekers op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 23:00 tot 03:00 uur een gat in de nacht met dikke hits, floor fillers en hier en daar een lekker foute classic. Donderdagnacht trapt Keezus Christus af met discohits. Vrijdagnacht brengt DJ Roan de Koepel tot een kookpunt. Zaterdagnacht draait Erwin Peters liedjes waar alleen je stiekem op mag dansen.
  • Dit jaar ook spiksplinternieuw: de afterparty (23:00 – 03:00) in de Kasteelkelder! Op donderdagnacht glitteren en glijden de Italo disco-decibellen je gehoorgang in, voor jou geserveerd door het TUTTI-collectief. Op vrijdagnacht ontsteken we de blacklight en gooien we een handvol glowsticks het uitzinnige publiek in terwijl de worldbeats worden gedraaid door DJ Roodriks. Zaterdagnacht staat in het teken van Arabian Nights: DJ Tommi beschikt over met de betere Arabische hits, bedoeïenenswing en kamelenhoempa. No sleep till Mañana!