Tickets

ATLANTA

Geïmproviseerde rock

In 2018 hadden wij de primeur van de eeuw te pakken, want in dat jaar presenteerde ATLANTA het debuutalbum ‘Flamingo’ op Mañana Mañana. Als onze Tipi een dak had gehad, dan was het eraf gegaan! In 2020 bracht de band opvolger ‘Nugrybauti’ uit en dat was voor ons een prachtige aanleiding om ze in 2022 wederom te programmeren.

ATLANTA is een instrumentale jamband uit het Oosten des Lands bestaande uit Bob Hogenelst (Birth Of Joy/Molasses), Sebas van Olst (Typhoon/Cool Genius) en Pieter Holkenborg (Automatic Sam/Ten East). Geen enkel nummer, zowel live als op plaat, is vooraf gerepeteerd en wordt ter geïmproviseerd. Ieder ATLANTA-optreden is daardoor volledig anders en onvoorspelbaar. Waar het trio de mosterd haalt is echter wel duidelijk: de drie bandleden delen hun liefde voor bands als Jimi Hendrix Experience, Yawning Man, electrische Miles Davis, ICP Orchestra en instrumentale Black Flag in hun spontane jams.

Ga samen met de band op in het moment en vergeet alle tijd, ruimten en andere restricties. Ver weg van de grijze massa, baby!