Tickets

Hallo Venray

Pop/Rock

Hallo Venray is een Nederlandse rockband die in 1985 werd opgericht in Den Haag. De band, bestaande uit Henk Koorn (zang, gitaar), Peter Konings (bas) en Henk Jonkers (drums), is bekend om hun rauwe, energieke sound en hun onvermoeibare tournees. 

Hallo Venray begon als een typische garageband, maar al snel ontwikkelden ze een eigen geluid dat invloeden uit de alternatieve rock, punk en country combineerde. Hun debuutalbum “You Don’t Hit a Guy With Glasses On” kwam uit in 1989. Sindsdien heeft de band een indrukwekkend aantal albums uitgebracht, waaronder “The More I Laugh, The Hornier Due Gets” en “Show”. Het allernieuwste album “Coffee and Cake” behoort tot hun sterkste werk en bewijst maar eens dat leeftijd er niet toe doet bij rock ‘n roll.  

Met hun niet-aflatende toewijding aan hun muziek heeft Hallo Venray een cultstatus verworven in Nederland. Mañana Mañana is dan ook trots om Hallo Venray te kunnen verwelkomen op hun festival. De energie en de nochalante vibe van de band passen perfect bij de vrije, ongedwongen sfeer van ons festival. Komt dat zien, lieve stervelingen!