Tickets

Algemene voorwaarden

Bezoekers gaan akkoord met onze Algemene Voorwaarden op het moment dat er op de bestelknop van de betreffende website wordt geklikt. Lees hier onze algemene voorwaarden en huisregels voor (camping-)bezoekers en bekijk op deze pagina de samenvatting ervan.

Onderstaand wordt schematisch weergegeven welke toegangsbewijzen toegang bieden tot welke (publieks-) gebieden op Mañana Mañana.

Tickets
Onze tickets mogen niet worden doorverkocht aan derden, met uitzondering van een verkoop via TicketSwap. TicketSwap is de enige veilige manier om onze tickets (door) te verkopen.

Huisregels voor het Festivalterrein en Camping (incl. Fata Mañana)

Onderstaand wordt schematisch weergegeven wat wel en niet is toegestaan in de verschillende publiekstoegankelijke gebieden.
Wil je je haring in de grond slaan? Let er dan op dat alleen rubberen hamers zijn toegestaan. Andere hamers zijn niet toegestaan.

Huisregels uitgelicht

Er worden nog een aantal belangrijke huisregels uitgelicht:

 • Bezoekers van 14 jaar en ouder moeten zich kunnen legitimeren met een geldig ID-bewijs. Ter bescherming van o.a. de veiligheid van onze bezoekers kan iedereen op ieder gewenst moment worden gefouilleerd inclusief de meegenomen tassen/rugzakken.
 • Voor bezoekers onder de 18 jaar is het niet toegestaan om alcohol te nuttigen. Ook is de weder verstrekking aan bezoekers onder de 18 jaar niet toegestaan. Drugs is op het gehele festivalterrein en camping verboden.
 • Het is niet toegestaan om in tenten en andere afgesloten ruimtes op het festival te roken.
 • Het overschrijden van de wet en de maatschappelijke normen en waarden, wangedrag, het plegen van misdrijven, vervuilingen en vernielingen aan materialen, natuur, milieu en terreinen wordt niet getolereerd.
 • Het gebruiken van geweld, discriminatie (in woord, gebaar of kleding) en seksuele intimatie is verboden.
 • Voor de veiligheid van onze bezoekers en de organisatie zal er cameratoezicht plaatsvinden. Tijdens het festival worden eveneens foto- en video opnames gemaakt ten behoeve van promotiedoeleinden.
 • De bezoeker kan op het evenemententerrein aan behoorlijke geluidsniveaus worden blootgesteld. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het treffen van gehoor beschermende maatregelen.

Camping

Op de camping (incl. Fata Mañana) zijn er geen stroomaansluitingen en eigen stroom is niet toegestaan. Mobiele telefoons kunnen worden opgeladen bij de daartoe aangewezen oplaadpunten.

Overnachten op de camping

 • De maximaal toegestane grootte van een tent bedraagt 30 m2 (bijv. 6 x 5 meter). Voor het maximum aantal personen per tent adviseren wij wegens veiligheidsredenen om 1 persoon per 2 m2 te hanteren. Voorbeeld: in een tent van 6 x 5 meter (30 m2) mag je met maximaal 15 personen vertoeven.
 • De maximaal toegestane afmetingen van een partytent bedraagt 9 m2 (bijvoorbeeld 3 x 3 meter).
 • De maximaal toegestane lengte van een caravan of vouwwagen is 7 meter. Het maximale toegestane gewicht van een camper is 5.000 kilogram. Voor de typering van een voertuig is de RDW-keuring bepalend.
 • Vrachtwagens, trailers, diepladers, bouwketen, schaftwagen, Pipo wagens, SRV wagens, (zee)containers en platte wagens worden niet aangemerkt als camper/caravan en worden niet toegestaan op de camping.
 • Bagage mag worden vervoerd op een bolderkar. De maximaal toegestane afmetingen van een bolderkarbak bedragen: 113 cm (lengte) x 51 cm (breedte) x 56 cm (hoogte).
 • Aanhangwagens zijn niet toegestaan op de camping, deze dienen geparkeerd te worden op de daartoe aangewezen parkeerplaats. Parkeren geschiedt op eigen risico. Overnachten op de parkeerplaats is niet toegestaan.