Tickets

Totempalentent

Dichtbij het kampvuur vind je de Totempalentent. Dit is DE plek om te dansen, samen met honderden andere liefhebbers. Tussen de totempalen en onder het tentdoek hoor je hits, meezingers en beats. Lichtbundels, decibellen en zweetdruppels doorkruisen elkaar en de vloerplaten deinen op de maat van het dansende publiek.

De Veranda

De Veranda is er voor fans van blues, rock en roots. Op de Veranda worden versterkers opengedraaid, wappert het borsthaar in de zomerbries en sijpelt het zweet uit woeste baarden.

Tipi

In de Tipi krijg je gegarandeerd het gevoel dat je met een klein aantal mensen iets groots in zijn kleinheid bijwoont. Iets unieks, iets bijzonders. Jullie zijn er samen getuige van! Stap naar binnen en geniet samen van de fijnbesnaarde artiesten met hun ‘kleine liedjes’. Sssst, hier even niet kletsen, maar geef de artiesten je volle aandacht en geniet.

De Piste

De Piste is er om te ontdekken. Dit openluchttheater is het thuis van acrobaten, goochelaars en theatermakers. ’s Avonds verander de Piste in een funky openluchtdisco met een veelkleurige verkleedkist waaruit iedereen een greep mag doen.

Open Podium

Maak je debuut op Mañana Mañana bij Open Podium! Er staat een backline en er is publiek, dus het enige dat ontbreekt… dat ben jij! Dit is de plek voor alle dichters, muzikanten, dansers, comedians, troubadours en andersoortige kunstenmakers.

De Koepel

In de Koepel jagen we overdag de vonken door onze hersenpan bij populair wetenschappelijke colleges. ‘s Avonds verandert dit spiegelparadijs in een zinnenprikkelende caleidoscopische draaikolk van licht, geluid, bier en zweet. Speciaal voor onze campinggasten. De perfecte plek om de wereld jouw dansmoves te showen, ook als je die (nog) niet hebt. Kom naar die afterparty!

Soundsystem

Het Harmonic Waves Soundsystem is een zelfgebouwd geluidssysteem, gemaakt door een Arnhems DJ-collectief. DJ Ananas, Tom van den Hurk, Sistah Glittah, DJ Trap, Coolio Iglesias, Jebson en Swienie blazen afwisselend hun funky dansmuziek met invloeden van over de hele wereld door de speakers. Gooi je heupen los, want de Soundsystem staat garant voor een dansfeestje diep in het bos!

Metamorfosa, Morna, Bombardo, Maharadja en Levita

Komt dat zien, komt dat zien: deze vijf kleine theatertentjes waarin gelijknamige voorstellingen te zien zijn. Vijf kleine wondertjes op het grensvlak van straattheater en circus. Een combinatie van humor, illusie en nostalgische circuskunst.

Voor de ultieme zintuiglijke ervaring combineer je deze voorstellingen met de Grolsch Theaterproeverij. Laat je verrassen door bijvoorbeeld Bombardo de levende kanonskogel of Levita het zwevende meisje en laat je bij elke voorstelling een bijpassend, zorgvuldig gekozen biertje inschenken.