Tickets

Totempalentent

In het open veld, grenzend aan de camping en nabij het kampvuur, vind je de Totempalentent. Tussen de totempalen en onder het doek, waarop van binnen geprojecteerd wordt met de mooiste lichtshows, hoor je hits, meezingers en beats. Dit is DE plek om te dansen, samen met honderden andere liefhebbers.

De Veranda

Aan het einde van de lange beukenlaan vind je de Veranda. Dit is de plek voor fans van blues, rock en roots. Op de Veranda worden versterkers opengedraaid, wappert het borsthaar in de zomerbries en sijpelt het zweet uit woeste baarden.

Drijf-In Theater

Op gezette tijden kiest een vlot vol Mañana-matrozen het ruime sop. Ahoy, op naar de overzijde van de slotgracht voor een show in het Drijf-In Theater. Intieme liedjes, gevatte comedy of meeslepende verhalen. Landrotten en zoetwatermatrozen opgelet: eenmaal aangemeerd is er geen weg meer terug.

Tipi

In de Tipi krijg je gegarandeerd het gevoel dat je met een klein aantal mensen iets groots in zijn kleinheid bijwoont. Iets unieks, iets bijzonders. Jullie zijn er samen getuige van! Stap naar binnen en geniet samen van de fijnbesnaarde artiesten met hun ‘kleine liedjes’. Sssst, hier even niet kletsen, maar geef de artiesten je volle aandacht en geniet.

De Piste

Verstopt tussen de rododendrons, met prachtig uitzicht op het Kasteel, ontdek je de Piste. Dit openluchttheater is het thuis van acrobaten, goochelaars en theatermakers. ‘s Avonds verandert de Piste in een funky openluchtdisco met een veelkleurige verkleedkist waaruit iedereen een greep mag doen.

Open Podium

Tussen alle workshops op de Sociale Werkplaats wacht het Open Podium op gegadigden. Er staat een backline en er is publiek, dus het enige dat ontbreekt… dat ben jij! Dit is de plek voor alle dichters, muzikanten. dansers, comedians, troubadours en andersoortige kunstenmakers op zoek naar een publiek.

De Koepel

In de nieuwe Koepel jagen we overdag de vonken door onze hersenpan bij populair wetenschappelijke colleges. ‘s Avonds verandert dit spiegelparadijs in een zinnenprikkelende caleidoscopische draaikolk van licht, geluid, bier en zweet. Speciaal voor onze campinggasten. De perfecte plek om de wereld jouw dansmoves te showen, ook als je die (nog) niet hebt. Kom naar die afterparty!