Tickets

Landgoed Oolde

In 2024 vindt Mañana Mañana plaats op 13 – 14 – 15 – 16 juni, bij Landgoed Oolde in Laren (Gld.).

Het festivalterrein is op vrijdag en zaterdag geopend van 12.00 tot 01.00 uur. Op zondag is het festivalterrein geopend van 12.00 tot 00.00 uur.

De camping is vanaf donderdagmiddag 16.00 uur geopend. Daarnaast is er exclusief voor campinggasten dagelijks een afterparty die doorgaat tot in de late uurtjes. Op maandag sluit de camping om 12.00 uur.

Camping

Wil jij vier dagen ronddwalen op een festival zonder kaders? Take the trip naar ons idyllische bos, laat je betoveren en keer vol energie, opgeladen en met een berg herinneringen huiswaarts. Het enige wat geldt is: fiësta like there’s no mañana!

  • De Mañana-camping beschikt over zowel een festivalcamping (16+) als familiecamping. Kom je liever met jouw camper of caravan i.p.v. tentje? Ook dat is mogelijk!
  • Wil je een compleet ingerichte festivaltent op Mañana Mañana? Dat kan met Fata Mañana! Boek een twee- of vierpersoonstent, inclusief luchtbed, slaapzak en kussen. Gewoon erin duiken en gaan met die banaan.
  • In 2024 zijn er geen Mañana Villages meer, maar niet getreurd: er is genoeg plek op de camping om met een groep vrienden bij elkaar te staan. Bijkomend voordeel: er staat geen omheining meer tussen jou en je buren – eigenlijk is Mañana Mañana één groot dorp.

Nieuwe terreinindeling: zes nieuwe podia en een hoofdrol voor het bos!

We hebben de indeling van het festivalterrein eens flink onder de loep genomen om Mañana Mañana in 2024 nog avontuurlijker te maken. Het resultaat: maar liefst zes nieuwe podia! Ook komt er een hoofdrol voor het bos, waar van alles te ontdekken valt (waaronder de good old bospiano) en wordt het terrein wat kleiner en ronder, waardoor het knusser aanvoelt.

Bereikbaarheid

Het festivalterrein is bereikbaar met de auto, de fiets en het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Voor iedereen geldt: volg in de nabijheid van het festivalterrein de gele festivalborden ‘Mañana Mañana’ en zet je navigatie uit.

Pendelbus
Voor wie met de trein komt, rijden er pendelbussen tussen station Lochem en het festivalterrein. Vertrektijden, opstapplaats en meer weten over de pendelbussen? Hier vind je alle info die je reislustige hartje begeert.

Bestel hier je pendelbustickets!

Voor de meest actuele reisinformatie m.b.t. openbaar vervoer verwijzen we je naar 9292ov.nl (ook te downloaden als app).

Samen rijden
Kom je met de auto? Met de Slinger-app kun je binnen een paar minuten regelen om samen te rijden met andere bezoekers! Beter voor het klimaat, voordeliger én veel gezelliger.

Regel hier je rit!

Toegankelijkheid

We proberen ons festival zo aangenaam mogelijk te maken voor mensen met een beperkte mobiliteit, maar ons festivalterrein is grotendeels weiland, waardoor sommige delen oneven en niet goed begaanbaar zijn, zeker met slecht weer. Hierop hebben wij geen invloed.

Wil je weten wat wij doen op het gebied van toegankelijkheid, zoals parkeerplaatsen, toiletten en doorgangen? Klik dan HIER.

Logische voetafdruk

Laat je niets wijsmaken door hippe marketeers en vlot gebekte communicatiestrategen: een festival organiseren is niet duurzaam of goed voor het milieu. Of beter gezegd: nog niet! De ontwikkelingen gaan gelukkig als een speer en daar doen we graag aan mee. Wij zijn ons bewust van onze “footprint” en proberen hierin realistische (dus logische) keuzes te maken. Hier vind je een overzicht van alles wat we doen om onze ‘logische voetafdruk’ – een variant op de ecologische voetafdruk inderdaad – te verkleinen, zowel op Mañana Mañana als de Zwarte Cross. Denk aan afval scheiden, vacuümtoiletten en het gebruik van glaswerk bij verschillende barren.