Tickets

Landgoed Oolde

In 2024 vond Mañana Mañana plaats bij Landgoed Oolde in Laren (Gld.).

Camping

Wil jij vier dagen ronddwalen op een festival zonder kaders? Take the trip naar ons idyllische bos, laat je betoveren en keer vol energie, opgeladen en met een berg herinneringen huiswaarts. Het enige wat geldt is: fiësta like there’s no mañana!

  • De Mañana-camping beschikt over zowel een festivalcamping (16+) als familiecamping. Kom je liever met jouw camper of caravan i.p.v. tentje? Ook dat is mogelijk!
  • Wil je een compleet ingerichte festivaltent op Mañana Mañana? Dat kan met Fata Mañana! Boek een twee- of vierpersoonstent, inclusief luchtbed, slaapzak en kussen. Gewoon erin duiken en gaan met die banaan.
  • In 2024 zijn er geen Mañana Villages meer, maar niet getreurd: er is genoeg plek op de camping om met een groep vrienden bij elkaar te staan. Bijkomend voordeel: er staat geen omheining meer tussen jou en je buren – eigenlijk is Mañana Mañana één groot dorp.

Logische voetafdruk

Laat je niets wijsmaken door hippe marketeers en vlot gebekte communicatiestrategen: een festival organiseren is niet duurzaam of goed voor het milieu. Of beter gezegd: nog niet! De ontwikkelingen gaan gelukkig als een speer en daar doen we graag aan mee. Wij zijn ons bewust van onze “footprint” en proberen hierin realistische (dus logische) keuzes te maken. Hier vind je een overzicht van alles wat we doen om onze ‘logische voetafdruk’ – een variant op de ecologische voetafdruk inderdaad – te verkleinen, zowel op Mañana Mañana als de Zwarte Cross. Denk aan afval scheiden, vacuümtoiletten en het gebruik van glaswerk bij verschillende barren.