Tickets

FAQ

Camping

Zijn er stroom- en watertappunten op de camping van Mañana Mañana?

Er zijn geen stroom- en watertappunten op de camping van Mañana Mañana (incl. Fata Mañana) en eigen stroom is niet toegestaan. Mobiele telefoons kunnen opgeladen worden bij de daarvoor aangewezen oplaadpunten. Meer weten over onze huisregels? Check dan de algemene voorwaarden.

Mag de auto bij de tent?

Nee, er is een aparte parkeerplaats voor auto’s. Parkeren is overigens gratis!

Mag ik met mijn caravan, kampeerbusje, vouwwagen komen?

Jazeker, je bent van harte welkom. Met een ‘campingkaart incl. camper/caravan’ ben je van harte welkom met je slaapplek op wielen en heb je direct toegang tot het camping- en festivalterrein (voor 1 persoon). Het camper/caravan-gedeelte staat, wegens veiligheidsredenen, wel wederom gescheiden van de tentencamping. *LET OP: Zorg ervoor dat er geen gasflessen aanwezig zijn in je camper of caravan, want deze mogen wegens veiligheidsredenen niet het terrein op.

Op mijn campingkaart staan de data van donderdag t/m zondag, moeten we op zondag ook van de camping af?

Nee hoor, het festival is op zondagavond na een supergezellig afterparty afgelopen, maar je mag gerust in je tentje blijven liggen snurken tot maandagochtend. Op maandag om 12:00 uur moet je weer on your way home zijn!

Wij willen donderdag al komen, zodat we niks hoeven missen. Kunnen we dan ook al op de camping terecht?

Jazeker, met een campingkaart of Fata Mañana-kaart mag je donderdag al overnachten op de camping. En er is zelfs al programma op donderdagavond…

Dagbezoekers

Mag ik met een dagkaart of driedagenkaart naar de afterparty?

Helaas, de afterparty is alleen voor campinggasten die tot in de late uurtjes door willen gaan voordat ze hun tent in rollen.

Evenement

Stel ik bloed, heb een blaar of moet kolven. Waar moet ik dan zijn tijdens Mañana Mañana?

Voor dit soort zaken kun je je tijdens Mañana Mañana melden bij de EHBO. De EHBO-post bevindt zich vlakbij de hoofdingang. Verblijf je op de camping en is het noodzakelijk om medicijnen gekoeld te bewaren? Dan is het mogelijk om deze ook op te slaan bij deze EHBO-post.

Hebben jullie kluisjes en kan ik er vast één reserveren?

We hebben kluisjes en deze kun je inderdaad ook al reserveren in de lockershop van Locker Company.

Op de dag waarvoor je een reservering geplaatst hebt, ontvang je in de ochtend een mail van [email protected], met daarin jouw lockernummer en pincode. Heb je een locker voor meerdere dagen gereserveerd, dan ontvang je één lockernummer en pincode voor alle dagen. Deze ontvang je dan ’s ochtends op de eerste dag. Tip: check ook even je spam-inbox.

Mocht je voorafgaand aan Mañana Mañana nog geen kluisje gereserveerd hebben via de lockershop, dan is het ook mogelijk om dit op het terrein zelf te doen. Let op: dit kan alleen bij de pinterminal en er kan dus enkel met PIN betaald worden, of met je mobiele telefoon via één van de QR-codes die je bij de kluisjes vindt.

Voor vragen met betrekking tot de kluisjes, mail naar [email protected].

Locker-reserveringen komen niet in aanmerking voor TicketSwap en/of andere doorverkoop. 

Mag ik huisdieren meenemen?

Helaas! Honden, katten en andere dieren zijn niet toegestaan op Mañana Mañana. Niet op de camping en niet op het festivalterrein. Voor meer informatie verwijzen we je door naar onze algemene voorwaarden en huisregels.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Nee helaas niet. Natuurlijk heeft iedereen een lunchpakketje of een flesje water voor onderweg mee. We proberen de prijzen laag te houden en kunnen dus helaas geen meegenomen eten en drinken op het terrein toestaan. Geniet van de heerlijke Mañana-keuken! Heb je een allergie, dan mag je op vertoon van een doktersverklaring wel wat eigen voedsel meebrengen.

Mañana Villages

Kan ik met mijn camper of caravan ook op de Mañana Villages?

De Mañana Villages zijn alleen ingericht voor tenten waardoor het helaas niet mogelijk is om met een camper of caravan op de Mañana Villages te overnachten.

Ik heb met mijn vriendengroep al kaarten gekocht voor Mañana Mañana en zou ook graag op de Mañana Villages willen staan, kan dat?

Dat kan! Mail je naam, welk formaat plek je wilt en de naam van deze Village naar [email protected].

Mañana Mañana Villages zijn er in 3 afmetingen:

  • Klein voor 4-8 personen +/- 50m2
  • Middel voor 8-12 personen +/- 75m2
  • Groot voor 12-16 personen +/- 100m2 

Tickets

Eindelijk! Perspectief! Waar kan ik die tickets kopen?

Yes! Een nieuwe locatie én een datum. We hebben toch allemaal weer zin in een feestje? Zeker bij zoiets prachtigs als Kasteel Oolde (Laren Gld.) van 9 t/m 12 juni 2022! Dus ga maar als een dolle www.mananamanana.eu/tickets. Of gewoon hier klikken!

Ik heb Mañana 2020/2021-kaarten. Zijn die dan geldig voor 9 t/m 12 juni 2022?

Ja, met de kaarten die jij hebt gekocht voor Mañana Mañana 2020/2021, kun je in 2022 naar binnen. Het duurt ff, maar dan heb je ook wat!

Ik had mijn tickets gerestitueerd omdat ik in augustus 2021 niet kan, maar ik kan in juni 2022 wel. Kan ik mijn tickets weer terugkopen?

Dat kan helaas niet. Onze eigen ticketshop is nog wel gewoon geopend en het is dus mogelijk om kaarten te kopen voor de editie van 2022.

Dus Mañana Mañana vindt in juni 2022 plaats in Laren (Gld.). Kan ik dan gewoon met mijn reeds aangeschafte ticket voor de editie 2020/2021 naar binnen?

Onze karavaan zet koers naar het iconische Kasteel Oolde, ook in 2022 😍 We hopen jullie te kunnen ontvangen van 9 t/m 12 juni. Na Hummelo en Vorden, mogen we nu dus neerstrijken in het prachtige Laren (Gld.). Je tickets zijn gewoon geldig op deze spiksplinternieuwe locatie!

Als jullie zijn uitverkocht op de dag(en) die ik wil komen. Zijn er ook geen kaarten meer aan de deur?

Nee, wanneer wij melden dat een kaartsoort is uitverkocht, dan betekent dat ook dat er voor die dag(en) geen kaarten meer aan de deur te verkrijgen zijn. Wat je dan wel kunt doen is TicketSwap in de gaten houden. TicketSwap is een partner van ons en 100% betrouwbaar.

Ik had mijn ticket al via TicketSwap. Niks aan de hand?

TicketSwap is onze officiële ticketpartner en daarom blijven ook deze kaarten geldig voor de editie in 2022.

Ik heb een dagkaart, maar ik wil nu graag op een andere dag komen. Wat nu?

Tip: Kom lekker een extra dagje onze kant op of maak iemand anders blij met je oude kaarten! Het is helaas niet mogelijk je tickets te ruilen tegen andere kaarten.

Ik heb mijn kaart gekocht via [insert naam louche verkoper X], is dit veilig?

Kaarten gekocht via onze ticketshop of Ticketswap, zijn geldig. Op TicketSwap kun je als ticket-koper je kaart weer aanbieden ter verkoop. Door onze samenwerking met TicketSwap garanderen wij dat de transactie 100% veilig is en de uiteindelijke koper van dat ticket een geldig ticket ontvangt.

Mag mijn kind gratis het festivalterrein op?

Kinderen onder de 1.10m hebben gratis toegang tot het festivalterrein. Voor kids boven de 1.10m is er de dagkaart jeugd (t/m 15 jaar). Voor toegang tot de camping hebben kinderen, ongeacht welke leeftijd of lengte, een campingkaart jeugd nodig.

Mijn kind heeft een groeispurt beleefd en in 2020/2021 nog gratis naar binnen mogen. Hoe zit dat nu?

Voor de editie in 2022 zul je toch even een jeugdkaart moeten kopen. De grens van 1.10m blijft staan en we korten kinderen niet voor u in bij de ingang.

Mijn tickets heb ik gekocht op Marktplaats of Viagogo. Krijg ik mijn geld terug?

Ga je mond spoelen. We hebben nu vaak genoeg gezegd dat je via ons of natuurlijk via TicketSwap moet kopen om zeker te weten dat je een geldig ticket hebt. Heb je je tickets via Viagogo, Marktplaats, Buienradar of welke site dan ook, dan hopen we maar dat de tickets geldig zijn bij aankomst.

Om jullie een hart onder de riem te steken heb ik mijn kaartje in 2020/2021 niet ingeleverd, daar kreeg ik toch een bedankje voor?

Als bedankje voor je vertrouwen en je steun, mag je als dagbezoeker met je huidige kaart nog altijd gratis op de donderdag naar binnen. Deze editie gooien we de poorten al open op donderdag om 18.00 uur voor de dagkaarthouders. Aanmelden is niet nodig: op vertoon van je dagticket uit 2020 of 2021 kun je zo naar binnen wandelen (vol=vol).

Het mooie is… op deze eerste festivaldag bieden we een berg vertier, want we willen namelijk twee jaar inhalen! Een volwaardige festivaldag voor echte fans met vette bands, heerlijk eten en gelijkgezinden. We gooien alle podia, alle catering en alle bars open: dit betekent meer programma, meer Mañana! Ben je campinggast en kom je sowieso al vier dagen naar Mañana Mañana? Geweldig! Ook voor jou geldt de ‘meer Mañana’ festivaldag op donderdag! En speciaal voor jou hebben we ook een dagelijkse afterparty NA de afterparty in het leven geroepen! Zodra je om 03.00 uur al dansend uit de Koepel komt stuiven kun je gelijk door naar een mystieke campingplek rond het kampvuur waar je door kunt gaan tot de zon opkomt. Zo hopen we dat het door jou zo geduldig behouden kaartje nog weer meer waard is geworden.

Dank voor het vertrouwens en we kunnen niet wachten je weer te zien ins onze kleurrijke en geestverruimende bubble, ver weg van de grijze massa!

Tickets? Ik ben ze kwijt. Kan ik nieuwe ontvangen?

Waarschijnlijk wel. Als het goed is heb je nog ergens een bankafschrift waarop ook een bestelcode vermeld staat. Deze vul je samen met het e-mailadres waarmee je de bestelling geplaatst hebt in op deze plek: https://tickets.feestfabriek.nl/tickets-kwijt

Ik heb een jeugdkaart (t/m 15 jr.) maar tijdens Mañana Mañana in juni 2022 ben ik al 16 of 17. Wat nu?

Geen probleem. Wanneer jij je jeugdkaart hebt gekocht voor de editie van 2020 of 2021 en je bent ten tijde van Mañana Mañana 2022 16 of 17 jaar oud, wat je kunt aantonen met je ID, dan mag je gewoon met dat kaartje naar binnen in 2022. Je hoeft dus geen nieuwe ticket te kopen.

Wat gebeurt er met mijn kaarten als het evenement ook dit jaar wordt afgeblazen?

Ten eerste balen we dan even met z’n allen, maar je kaarten blijven hoe dan ook geldig voor de eerstvolgende editie van Mañana Mañana.

Ik heb kaarten waarop Mañana Mañana 2020/2021 staat. Zijn deze nog altijd geldig in 2022 of krijg ik nieuwe?

Je kaart blijft geldig, dus bewaar je digitale ticket goed! Trek je er dan ook niets van aan dat er nog een oude datum en andere locatie op staat. Met de juiste tickets staan onze entreepoorten wagenwijd open.