Tickets

WE! ZIJN! GAANDE!

gepubliceerd op 09 juni 2022

Dames, heren, jongens, meiden, zonderlingen, levensgenieters, zondagskinderen, freeloaders, tijdreizigers, tenten, slaapzakken, muntjes, grassprieten, speakers, drumstokken, teenslippers, bomen, tentharingen, het moge duidelijk zijn: WE! ZIJN! GAANDE!

Welkom op de eerste Manana Manana sinds juni 2019, welkom terug na bijna 3 rondjes om de zon. Allemachtig, wat duurt wachten lang. Maar daarover is alles al wel gezegd.De eerste bezoekers stonden al ruim voor de opening van de camping voor de poort te glunderen. Met een goed gesprek, een goede stoel, een nog beter biertje en een heerlijk zonnetje was het zelfs buiten de poorten genieten geblazen. Stipt 16:00u ging de camping open en de tenten vlogen al rap de lucht in. Ook tuften verschillende campers en caravans het terrein op om er eens even een goed weekend van te maken.

Ondertussen wisten de eerste vleugjes van de ouderwetse festivalgeur de eerste neuzen te bereiken. Allemachtig! Wat hebben we dat gemist. De geuren van barbecues, gras, bier en zelfs blote voeten bracht een glimlach van oor tot oor bij zowel de organisatie als de bezoekers. En dan is het nog maar donderdag.

De jazzy rockklanken van Montis, Goudsmit & Directie waren de eerste van Mañana Mañana 2022, Dancing Dollekamp ramde er al snel overheen en inmiddels knalden ook de Bazzookas in de rondte, speelde Kristo hun geile funk strakker dan een eendenreet en dansen we op dit moment onze panty’s in de war bij Dansen op Kutmuziek. De foto’s volgen later.

Het moest even duren, maar wat is het fijn om weer op Mañana Mañana te zijn en gelukkig kunnen jullie dit zelf ook nog ervaren, want er zijn nog tickets voor vrijdag, zaterdag én zondag! Deze zijn nog te koop via www.mananamanana.eu/tickets, maar (de schrijver van dit bericht mag het eigenlijk niet zeggen) ze zijn ook nog verkrijgbaar via Ticketswap.

Wij feesten de nacht in en tot Mañana!