Tickets

Adopteer een boom op het festivalterrein van Mañana Mañana

gepubliceerd op 08 maart 2023

Mañananisten en feestnomaden luister goed. Zit Mañana Mañana zo diep in je ziel geworteld dat je er regelmatig met je vrienden, kennissen of familie een boom over opzet? Dan hebben we samen met de landgoedeigenaren nu iets unieks voor jullie bedacht. Bezegel de liefde, vier de geboorte van een Mañana-koter, het ontstaan van snode plannen of een andere bijzondere gebeurtenis op het festivalterrein door een boom te adopteren. Bomen en herinneringen leven immers langer dan menig festivalganger.

Er wordt een hele reeks aan nieuwe bomen geplant op het festivalterrein. Door ziekte in de befaamde ‘beukenkathedraal’ op landgoed Oolde moest de oude bestaande bebossing gekapt worden. Omdat het pure en epische aangezicht van dit indrukwekkende landgoed niet gebukt mag gaan onder kaalslag willen de Feestfabriek en de landgoedeigenaren festivalgangers de kans geven om mee te helpen met de nieuwe aanplant.

Adopteer een boom via de onderstaande link en geniet ervan op dit groene, sprookjesachtige en tot de verbeelding sprekende terrein.

Adopteer een boom