Tickets

De kaartverkoop is begonnen! Koop nu je kaarten voor Mañana Mañana 2021!

gepubliceerd op 19 maart 2021

De deuren van onze ticketshop staan vanaf NU wagenwijd open!

Koop vanaf NU je kaarten voor Mañana Mañana 2021:

  • Kies Dagkaarten voor kaarten voor één festivaldag of de driedagenkaart.
  • Kies Festivalcamping voor kaarten (incl. 4 dagen festival) met verblijf op de festivalcamping.
  • Kies Familiecamping voor kaarten (incl. 4 dagen festival) met verblijf op familiecamping.
  • Kies Fata Mañana voor een compleet ingerichte tent (2- of 4-persoons) met luchtbed en slaapzakken, inclusief 4 dagen festival.

Meer info over kaartsoorten en –prijzen vind je HIER.

Summer of Love

Vermenig een lockdown van een jaar met de opgebouwde huidhonger en zucht naar vrijheid en er ontstaat een perfecte cocktail voor de derde ‘Summer of Love’. De kaartverkoop voor Mañana Mañana 2021 is nu begonnen! Er hangt voldoende springstof in de lucht voor een explosie van liefde en vrijheid aankomende zomer. Want alhoewel nog niet duidelijk is wanneer we weer mogen is één ding wel zeker; er gaan weer feestjes komen en als het zo ver is zal de reuring rondom tickets enorm zijn.

We denken dat het wel eens een wilde zomer kan worden. Nu ouderen en de meest kwetsbare groepen gevaccineerd worden komt onze vrijheid steeds meer in zicht. We roepen iedereen dan ook op om zich klaar te maken voor de derde Summer of Love, na die van de hippies in 1967 en die van de ravers in 1988. Een Mañana-ticket maakt je onderdeel van die mogelijke Summer of Love, mis het dus niet…

De eerste namen zijn bekend!

Gisteren hebben we de eerste namen voor Mañana Mañana 2021 bekendgemaakt. Dit zijn de acts van 2020 die tot nu toe mee schuiven naar 2021: De eerste namen voor Mañana Mañana 2021 zijn bekend!

Veel gestelde vragen krijgen een antwoord
Tickets voor Mañana Mañana 2020 blijven geldig voor het evenement in 2021. Het is voor de kaarthouders, die in 2020 hun ticket hebben gehouden, wel mogelijk om hun kaarten te restitueren nu de datum is verplaatst naar augustus. Deze restitutieperiode is van 19 tot en met 31 maart en dit geldt alleen voor kaarten van editie 2020. De verplaatsing van het festival naar een nieuwe datum en een nieuwe locatie zal wellicht wat vragen oproepen, daarom is er een pagina met ‘veel gestelde vragen’ opgesteld.