Tickets

De laatste klap is een daalder waard! 

gepubliceerd op 12 juni 2022

Wow! Wat was dit alweer een fantastische dag.

Het weekend is voorbijgevlogen als een stel zanglijsters op weg naar hun winterbestemming. Pats, boem, weg! En over zanglijsters gesproken… Robin Borneman! Hij stond vandaag twee keer op het podium en we zagen in het publiek rondom zijn optreden traantjes uit ooghoeken van de stoerste kerels komen en brokken zo groot als adamsappels in de kelen van vele anderen. Prachtig!

En dan The Holy uit Finland, Holy Moly wat knalden die gasten en dame bijna de hele veranda uit elkaar. Neem een stukje haar van Kings of Leon, een huidschilver van 30 Seconds to Mars, een beetje speeksel van Nothing but Thieves, voeg dit samen en je komt tot misschien wel the next best thing; ‘The Holy’ met als klap op de vuurpijl een drummer op het dak.

Om 18:00u werd het houtsculptuur ontstoken en zo bracht dit prachtige kunstwerk naast een mooi plaatje ook een hoop warmte. Onze Belgische makkers van Boogie Beasts ramden hun hit Mañana Mañana de kasteelweides over en we zullen misschien nooit klaar zijn voor de laatste avond Mañana Mañana.

Toch is het enige echte Slotfeest inmiddels losgebarsten, dus we leggen de organisatie nu geheel in handen van Ooostblok, Harmonic Waves Soundsystem en Gestapo Knallmuzik. We dansen de laatste nacht in en hopelijk begint Mañana Mañana 2023 als we morgen wakker worden.

Proost nog even!