Tickets

Donderdag 13 juni: proosten met de buurt op het derde jaar in Vorden!

gepubliceerd op 15 mei 2019

Al twee jaar op rij hebben we wat te vieren gehad met de buurt. De verhuizing van Mañana Mañana naar Vorden in jaar één en de vijfjarige overeenkomst met de grondeigenaren en kasteelvrouwe in jaar twee. De donderdagavond werd een waar festijn met de aanwezigheid van de buurt! Dit werd zo positief ontvangen, dat we hebben besloten dit jaar wederom de buurt uit te nodigen op de Mañana-donderdag.

Hoor jij bij de buurt?
Alle inwoners van Vorden, Delden, Kranenburg, Linde, Medler, Mossel, Veldwijk, Vierakker, Wichmond, Wientjesvoort en Wildenborch zijn van harte uitgenodigd. Woon je in één van deze gebieden? Dan krijg je tussen 17 en 22 mei een uitnodiging in je bus. LET OP: dit wordt meegestuurd met de folders! Dus neus er even goed doorheen.

Hoe laat en hoe kom je binnen op donderdag 13 juni?
De uitnodiging die in je brievenbus valt, is van toepassing op iedereen op jouw adres. Neem de uitnodiging mee naar Mañana Mañana, als entreebewijs, op donderdag vanaf 18:00.

Ik heb een ja/nee- of nee/nee-sticker op mijn brievenbus. Hoe kom ik toch aan zo’n uitnodiging?
Op de Feestfabriek (organisator Mañana Mañana) in Hengelo GLD en bij VVV Vorden liggen extra uitnodigingen. Heb je ‘m niet ontvangen voor 23 mei, maar hoor je wel bij de buurt? Dan kun je er daar vanaf 23 mei alsnog één ophalen.

Wat is er te doen op die donderdag?
Van alles! Muziek, theater, foodtrucks: het is een volwaardige festivalavond. Kijk hier maar eens in het blokkenschema.