Tickets

Het sprookje in Laren (Gld.) duurt voort!

gepubliceerd op 29 november 2022

Landgoed Oolde in Laren (Gld.) is ook de komende editie van Mañana Mañana festival weer het sprookjesachtige decor voor een zinnenprikkelend, natuurlijk, maar vooral ook knallend en dampend festival. Van 8 t/m 11 juni gaan we weer dansen en culinair genieten in deze fantastische kasteeltuin van de familie Croll-Van Verschuer.

Even geen overvolle agenda’s en te veel prikkels. Met een gevarieerd muzikaal programma dat zo breed is qua smaak als de x-as van een grafiek lang is. Voor de tweede keer stampen we in dit pareltje van de Achterhoek weer een heel festivalterrein uit de grond. Met zeven verschillende podia, meer dan honderd verschillende bands, DJ’s, theateracts en workshops ontpoppen landgoed Oolde en haar kasteelweides zich weer tot het epicentrum van dit muzikale belevingsfestival. Van gevoelige chansons tot knallende Balkan beats en van epische Electro pop tot vuige rock ’n roll. De muziekgenres lopen ver uiteen waardoor alle zintuigen geprikkeld worden. Fiësta like there’s no mañana!

Wanneer de tickets in de voorverkoop gaan? Houd onze site en socials in de gaten. Heb je nog vragen of wil je graag nog weer meten over Mañana Mañana 2023? Check dan onze veelgestelde vragen (FAQ).