Tickets

Kaartverkoop: alles wat je wilt weten

gepubliceerd op 15 januari 2024

Op 1 februari om 10.00 uur openen wij de digitale poorten van onze ticketshop en begint de kaartverkoop voor Mañana Mañana 2024! Dit jaar werken we met Super Early Bird-korting, waardoor je bijvoorbeeld al een campingkaart hebt voor minder dan 90 euro als je er vroeg bij bent. Ook nieuw is dat je dit jaar je tickets eerst moet personaliseren voor je ze in je mailbox ontvangt. Hoe werkt dat precies? En hoe zit het nou met al die verschillende kaartsoorten? Hier nog even alle informatie op een rijtje.

Ticketsoorten

Zie je door de kaartsoorten het festivalbos niet meer? Geen nood, we leggen het nog eens rustig uit.

 • Dagkaart en driedagenkaart
  Met een dagkaart of een driedagenkaart heb je toegang tot het festivalterrein, maar niet tot de camping. Een driedagenkaart geldt voor vrijdag, zaterdag en zondag (14 – 15 – 16 juni).
 • Jeugdkaarten
  Kinderen onder de 1.10m hebben gratis toegang tot het festivalterrein. Voor kids boven de 1.10m is er de dagkaart jeugd (t/m 15 jaar). Voor toegang tot de camping hebben kinderen onder de 16, ongeacht welke lengte, een campingkaart jeugd nodig.
 • Campingkaart
  Met een campingkaart krijg je van donderdag 13 juni t/m maandag 17 juni toegang tot het camping- en festivalterrein.
 • Familiecampingkaart
  De camping is verdeeld in een regulier gedeelte en een familiegedeelte. Op de familiecamping is het rustiger (deze is verder verwijderd van de afterparty) en zijn kinderen onder de 16 met een campingkaart jeugd welkom. Ouders kunnen voor dezelfde prijs als een regulier campingticket een kaart voor de familiecamping kopen.
 • Camper/caravan
  Wil je je camper of caravan meenemen? Koop dan een camper-/caravankaart. Dit is inclusief één campingkaart. De camper/caravankaart geeft dus toegang tot de camping en het festival voor één persoon en toegang tot de camping voor één camper of caravan. De overige personen die in de camper of caravan slapen, hebben een gewone campingkaart (16 jaar en ouder) of een campingkaart jeugd (t/m 15 jaar) nodig.
 • Fata Mañana
  De Fata Mañana is een ruime ingerichte tent, incl. luchtbed, slaapzak en kussen. Gewoon erin duiken en gaan met die banaan! Prijs p.p. (geldt ook voor kinderen), inclusief toegang tot de camping en het festival. Je koopt deze kaarten per 2 of 4, want je krijgt er een ingerichte tent voor 2 of 4 personen voor terug.

Wie met de trein komt, kan voor € 6,- ook een kaartje voor de pendelbus kopen. Die brengt je van station Lochem naar het festivalterrein en weer terug.

Tarieven en korting

 • Super Early Bird
  De genoemde prijzen gelden in februari, zolang de voorraad strekt. Als de Super Early Bird-voorraad voor een bepaalde ticketsoort al op is vóór 1 maart, kun je een kaartje voor de Early Bird-prijs kopen.
 • Early Bird
  De genoemde prijzen gelden in maart, zolang de voorraad strekt. Als de Early Bird-voorraad voor een bepaalde ticketsoort vóór 1 april al uitverkocht is, worden de reguliere kaartprijzen van kracht.
 • Regulier
  Vanaf 1 april worden de overige tickets verkocht voor de reguliere prijs.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?
Er zit geen limiet op het maximaal aantal te bestellen tickets per bestelling. Zolang de voorraad strekt geldt natuurlijk wel.

Mag mijn kind gratis naar het festival?
Kinderen onder de 1.10m hebben gratis toegang tot het festivalterrein. Voor kids boven de 1.10m is er de dagkaart jeugd (t/m 15 jaar). Voor toegang tot de camping hebben kinderen onder de 16, ongeacht welke lengte, een campingkaart jeugd nodig.

Hoe werkt het bestelproces?
Om 10.00 uur zetten we de link naar onze ticketshop online op onze website en socialmedia-kanalen. Vanaf dan kun je dus kaarten bemachtigen voor Mañana Mañana 2024!

Welke betaalmethoden zijn er tijdens de kaartverkoop beschikbaar?
Je kunt gebruikmaken van de volgende betaalmethoden: iDeal, Bancontact en Sofort.

NIEUW: Tickets personaliseren
Voordat je je tickets in je mailbox ontvangt, staat je nog één ding te doen: je tickets personaliseren. Elke bezoeker moet zijn/haar eigen toegangsticket(s) personaliseren om toegang te krijgen tot het evenement, via een persoonlijk Mañana Mañana-account. De hoofdboeker – degene die de ticket(s) besteld heeft – ontvangt een mail van onze partner Paylogic. Daarmee kun je als hoofdboeker je eigen ticket(s) claimen en anderen uitnodigen om de overige tickets die je hebt gekocht te claimen. Nadat alle tickets* gepersonaliseerd zijn, ontvangt de hoofdboeker alle tickets per mail. Tot die tijd ontvang je dus géén tickets in je mail. Heb je nog vragen over personalisatie? Raadpleeg dan eerst onze FAQ.

* Jeugdkaarten en tickets voor de pendelbus hoeven niet gepersonaliseerd te worden. Deze ontvang je zodra de rest van de order is gepersonaliseerd.

Ditmaal is het ook mogelijk om naast je tickets merchandise te bestellen in de shop. Heb je naast tickets ook merchandise besteld? Dan wordt je bestelling binnen 2 – 7 werkdagen verzonden. Hiervan ontvang je een track & trace code per mail.

Zijn er nog andere veilige verkoopkanalen voor Mañana Mañana-tickets?
Het enige veilige kanaal is onze eigen ticketshop. Mochten daar de kaarten die jij graag wilt uitverkocht zijn, dan kun je TicketSwap in de gaten houden. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Koop dus nergens anders dan in onze eigen ticketshop of bij TicketSwap! LET OP: Fata Mañana-tickets kunnen niet aangeboden worden via TicketSwap, vanwege de borg.

Overige vragen? Check onze FAQ.