Tickets

Kaartverkoop Mañana Mañana start op 19 maart, 11:00u. Wat moet je weten?

gepubliceerd op 12 maart 2021

Alles is onzeker, maar onze kassa gaat open op 19 maart om 11:00u, dat staat 100% vast. Koop een beetje perspectief, wat goeie zin, een fijn gevoel, een portie voorpret. Een ticket op je prikbord is toch een beetje warme zonneschijn op je ontdooiende, stramme winterlijf. Langzaam ontwaken we uit de coronaroes. Het gaat weer spoken! Getting there is half the fun. ‘Eerst maar eens een locatie weten’ horen we jullie denken. Die locatie, ergens in het oosten, maken we binnenkort bekend. Eén tip kunnen we al wel geven. Het is – tromgeroffel – Ver weg van de grijze massa!

Wat kun je verwachten tijdens de start van de kaartverkoop?
In de ochtend van 19 maart, zo rond 10:30u, zetten we de link naar onze ticketshop online. Die zal officieel pas opengaan om 11:00u, dan kun je je kaarten bemachtigen! Doorloop gewoon de stappen in het bestelproces en scroll de algemene voorwaarden he-le-maal door, anders kun je niet op het vinkje voor akkoord klikken! Ga voor meer info over onze kaartsoorten en -prijzen naar onze ticketpagina.

Hoeveel kaarten kun je kopen?
Per bestelling kun je 10 kaarten kopen, ongeacht welke kaarten dat zijn.

Hoe lang heb je de tijd om te betalen?
Direct na het afronden van je bestelling, kun je betalen. Dat kan alléén met iDEAL. Betaal je dan niet direct, dan ontvang je binnen een half uur een herinneringsmail in je inbox met een betaal-linkje. Dan heb je nog een half uur om je bestelling te betalen. Doe je dat niet, dan gaan de kaarten weer de verkoop in.

Hoe werkt dit als je in het buitenland woont en je geen Nederlandse rekening en iDEAL hebt?
Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland besteld. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Zijn er nog andere veilige verkoopkanalen voor Mañana Mañana-tickets?
Het enige veilige kanaal is onze eigen ticketshop. Mochten daar de kaarten – die jij graag wilt – uitverkocht zijn, dan kun je TicketSwap in de gaten houden. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Koop dus nergens anders dan in onze eigen ticketshop of bij TicketSwap!

Toch je kaarten inleveren?
Heb je vorig jaar kaarten gekocht en kun je er in augustus niet bij zijn? Dan kun je van 19 t/m 31 augustus alsnog je kaarten restitueren. Dit geldt dus alleen voor kaarten die gekocht zijn voor de editie van 2020. Het restitutieformulier vind je hier.

Veel gestelde vragen krijgen een antwoord
Tickets voor Mañana Mañana 2020 blijven geldig voor het evenement in 2021. Het is voor de kaarthouders, die in 2020 hun ticket hebben gehouden, wel mogelijk om hun kaarten te restitueren nu de datum is verplaatst naar augustus. Deze restitutieperiode is van 19 tot en met 31 maart en dit geldt alleen voor kaarten van editie 2020. De verplaatsing van het festival naar een nieuwe datum en een nieuwe locatie zal wellicht wat vragen oproepen, daarom is er een pagina met ‘veel gestelde vragen’ opgesteld.