Tickets

Kaartverkoop Mañana Mañana start op 2 december, 11.00u. Wat moet je weten?

gepubliceerd op 01 december 2022

Vrijdag 2 december om 11.00 uur is het zover: dan openen wij de digitale poorten van onze ticketshop en start de kaartverkoop voor Mañana Mañana 2023. Om 11.00 uur zal de link naar onze ticketshop op onze website en socialmedia-kanalen verschijnen. In dit bericht leggen we je graag nog wat meer uit over alle beschikbare kaartsoorten en over de kaartverkoop.

Welke kaartsoorten zijn er te koop?
O jee, zoveel kaartsoorten! Maar welke heb jij precies nodig? Onderstaand alle kaartsoorten op een rij, met de uitleg.

  • Dagkaart: een dagkaart geeft uiteraard toegang voor de dag dat jij een kaart koopt. Zo hebben we dagkaarten voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Deze kaart geeft alleen toegang tot het festivalterrein. Je krijgt geen toegang tot de camping.
  • Driedagenkaart: een driedagenkaart geeft toegang op vrijdag, zaterdag en zondag. Deze kaart is elke dag één keer te scannen bij de hoofdentree. Deze kaart geeft alleen toegang tot het festivalterrein. Je krijgt geen toegang tot de camping.
  • Jeugdkaart: een jeugdkaart geeft toegang voor kinderen die jonger zijn dan 16 jaar en langer zijn dan 1.10m. Net als de dagkaarten geeft een jeugdkaart toegang voor de dag dat jij een kaart koopt. Zo hebben wij jeugdkaarten voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Een jeugdkaart geeft alleen toegang tot het festivalterrein. Je krijgt geen toegang tot de camping.
  • Festivalcamping: een kaart voor de festivalcamping geeft toegang (boven de 16 jaar) van donderdag tot maandag tot het festivalterrein en de camping. Je dient zelf je kampeerspullen mee te nemen. Deze kaart geeft geen toegang met een camper of caravan. In dat geval dien je een extra camper-/caravankaart bij te kopen.
  • Familiecamping: een kaart voor de familiecamping is perfect als je samen met je gezin wilt overnachten. Kinderen zijn hier van harte welkom! Tot 16 jaar kunnen zij naar binnen met een familiecamping jeugdkaart. Boven de 16 jaar en als ouder/verzorger zijn er gewone familiecamping kaarten. Deze kaart geeft geen toegang met een camper of caravan. In dat geval dien je een extra camper-/caravankaart bij te kopen.
  • Camper-/caravankaart: als jij niet in een tentje wilt liggen maar liever de sleurhut meeneemt dien je in het bezit te zijn van een camper-/caravan kaart. Met deze kaart kan één camper of caravan het terrein op. Dit is inclusief één campingkaart. Deze geeft dus tevens toegang tot de camping en het festival voor één persoon.
  • Fata Mañana: dit is een ruime ingerichte tent, incl. luchtbed, slaapzak en kussen. Gewoon erin duiken en gaan met die banaan! Prijs p.p., inclusief toegang tot de camping en het festival. Je koopt deze kaarten per 2 of 4, want je krijgt er namelijk een ingerichte tent voor 2 of 4 personen voor terug!
  • Mañana Villages: op de Mañana Villages heb je een eigen omheinde kampeerplek voor jouw vriendengroep op de Mañana Mañana-camping. Jullie eigen plek is herkenbaar door het Mañana Village-bord met jullie gekozen naam erop! Prijs p.p., inlcusief toegang tot de camping en het festival.

LET OP: zowel Fata Mañana-tickets als Mañana Villages kunnen niet aangeboden worden via TicketSwap.

Hoeveel kaarten mag ik kopen?
Er zit geen limiet op het max. aantal te bestellen tickets per bestelling. Zolang de voorraad strekt geldt natuurlijk wel.

Mag mijn kind gratis naar het festival?
Kinderen onder de 1.10m hebben gratis toegang tot het festivalterrein. Voor kids boven de 1.10m is er de dagkaart jeugd (t/m 15 jaar). Voor toegang tot de camping hebben kinderen, ongeacht welke leeftijd of lengte, een campingkaart jeugd nodig.

Hoe werkt het bestelproces?
Om 11.00 uur zetten we de link naar onze ticketshop online op onze website en socialmedia-kanalen. Vanaf dan kun je dus kaarten bemachtigen voor Mañana Mañana 2023! Doorloop gewoon de stappen in het bestelproces en scrol de algemene voorwaarden he-le-maal door, anders kun je niet op het vinkje voor akkoord klikken.

Hoe lang heb ik om te betalen?
Wij houden jouw bestelling na afronden 60 minuten gereserveerd. Mocht het dus niet gelukt zijn om via de betaalpagina de bestelling te voldoen, dan heb je nog rustig de tijd om je bestelling af te ronden. Je ontvangt namelijk binnen 10 minuten een mail met de instructies hoe je alsnog je bestelling kunt betalen. Als je deze mail niet ontvangt check dan even je spambox. Als de instructiemail hier ook niet ins taat kun je onze hulplijn inschakelen: 0575-468080 of contact opnemen via [email protected].

Wat als je niet via iDeal kunt betalen, kan je dan alsnog kaarten kopen?
Net als alle anderen dien jij gewoon een bestelling te plaatsen via de ticketshop. Je zult doorverwezen worden naar een iDeal-pagina. Geen zorgen, als je de betaling niet via deze pagina voldoet ontvang je binnen 10 minuten een mailtje met een uitleg hoe je je bestelling alsnog kunt betalen.

Nadat je een bestelling hebt geplaatst kun je het totaalbedrag van de bestelling overmaken naar NL89ABNA0477691269 onder vermelding van jouw bestelcode. We zullen jouw betaling dan handmatig verwerken binnen 4 tot 6 werkdagen.

En hoe werkt dit dan als je in het buitenland woont?
Geef dan in de ticketshop aan dat je vanuit het buitenland bestelt. Vervolgens maak je het geld naar ons over via een bankoverschrijving. De gegevens daarvoor zie je direct nadat je je bestelproces afrondt. Voor deze overschrijving krijg je 120 uur.

Zijn er nog andere veilige verkoopkanalen voor Mañana Mañana-tickets?
Het enige veilige kanaal is onze eigen ticketshop. Mochten daar de kaarten – die jij graag wilt – uitverkocht zijn, dan kun je TicketSwap in de gaten houden. Alleen bij TicketSwap garanderen we een 100% veilige transactie (de kaartkoper krijgt een splinternieuwe kaart uit ons systeem) én de verkoper mag maximaal 20% boven de aankoopprijs verkopen. Koop dus nergens anders dan in onze eigen ticketshop of bij TicketSwap!

Ik heb nog meer vragen. Wat nu?
Mocht je nog meer vragen hebben, check dan eerst onze veelgestelde vragen (FAQ) + bijbehorende antwoorden.