Tickets

Mañana Mañana 2020 geen doorgang vanwege coronavirus

gepubliceerd op 06 april 2020

Beste Mañana Mañana-vrienden,

Het volgende bericht zal voor jullie helaas geen verrassing zijn: Mañana Mañana 2020 zal geen doorgang kunnen vinden vanwege het coronavirus. De afgelopen weken konden wij al voorzichtig wennen aan het idee, maar na de toespraak van minister-president Rutte van afgelopen dinsdag 31 maart is het overduidelijk. Het is een verwarrende en spannende periode die wij als wereldbevolking meemaken. In dat licht bezien is Mañana Mañana slechts een festivalletje, dus laten wij vooral niet te hard klagen. Maar uiteraard vinden wij het wel verschrikkelijk spijtig. Het is helaas niet anders…

Alle bands en artiesten hebben we zojuist ook via e-mail ingelicht. Wij hebben ze gevraagd of ze volgend jaar zouden willen optreden op Mañana Mañana. Wij hebben ze immers niet voor niets geboekt! Hopelijk kunnen we jullie al het moois wat geprogrammeerd stond alsnog voorschotelen. Misschien is dit een mooie troostgedachte: eigenlijk verplaatsen we de hele boel gewoon een paar maanden (een stuk of 12). Mañana Mañana 2021 zal plaatsvinden van 10 t/m 13 juni. In Vorden natuurlijk, waar anders?!

Reeds aangeschafte kaarten geldig in 2021 – Extra dag als dank in 2021!
Vandaag staken we ook de voorverkoop. Op een nader bekend te maken moment zullen we deze weer opstarten. Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig voor de Mañana Mañana-editie van volgend jaar. Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten willen inleveren dan is dit ook mogelijk.

Dagbezoekers met een 2020-kaart krijgen in 2021 in ieder geval ook toegang op donderdag 10 juni. Met deze extra festivaldag voor dagbezoekers willen wij iedereen bedanken die zijn kaarten heeft behouden. Daarnaast kunnen we zo ook met nog meer mensen vieren dat Mañana Mañana dan wèl doorgaat! Voor de campinggasten die hun kaarten tot volgend jaar in de zak houden, bedenken wij nog een passende manier om ze te bedanken. Jullie kunnen erop vertrouwen dat wij het enorm waarderen en zullen dit niet onopgemerkt laten.

Onderstaand vind je een uitgebreide FAQ met betrekking tot je kaarten. Lees deze alsjeblieft goed door voordat je contact met ons opneemt. Mocht jouw vraag er echt niet tussen staan, maak dan gebruik van één van onze officiële communicatiekanalen zoals hieronder aangegeven.

Tot slot: Mocht je het vanaf vandaag wat rustig vinden op de onlinekanalen van Mañana Mañana: dat kan kloppen. We hebben besloten hier een stap terug te nemen tijdens de crisisperiode.

Wij vinden het ook echt verschrikkelijk jammer. Het zijn rare tijden. Hopelijk treffen we elkaar allemaal in 2021 in opperbeste gezondheid en vieren wij het feest en het leven dan dubbelop! 

Namens al onze medewerkers: Hou je taai en het allerbeste!
Feestfabriek Alles Komt BV


Wil je restitutie aanvragen?

Tot en met 1 juni kun je gebruikmaken van ons restitutieformulier. LET OP: de restitutieperiode is voorbij.

FAQ

Het is een uitzonderlijke situatie en we begrijpen dat je daar als Mañana-bezoeker vragen over hebt. Daarom hebben we hieronder geprobeerd al vele vragen te beantwoorden. Dus heb je een vraag over wat dit betekent voor jou? Kijk dan even hieronder. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op via één van deze officiële kanalen, hierop krijg je gegarandeerd een antwoord:

  1. Facebook privébericht:  Mañana Mañana
  2. Instagram privébericht:  Mañana Mañana
  3. E-mail: info@feestfabriek.nl
  4. Telefoon: 0575 468080

>> Gaat Mañana Mañana in 2020 echt niet door? Wanneer kan ik dan wel weer naar jullie festival?
Helaas! In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben we moeten besluiten dat Mañana Mañana 2020 geen doorgang zal vinden. Als gevolg hiervan, zal de eerstvolgende editie van Mañana Mañana plaatsvinden op 10-11-12-13 juni 2021.

>> Ik heb kaarten voor Mañana Mañana 2020. Blijven deze geldig voor de editie van 2021?
Ja, bewaar je digitale ticket goed, want deze blijft geldig voor Mañana Mañana 2021! Trek je er dan ook niets van aan dat er nog een oude datum van 2020 op staat. Je komt er gewoon onze entreepoorten mee door in 2021. Als bedankje voor je vertrouwen en je steun, mag je volgend jaar met je huidige kaart ook gratis op de donderdag naar binnen. Voor campinggasten die hun kaart al binnen hebben, zullen wij een andere manier bedenken om ‘dankjewel’ te zeggen. Zij hebben immers al toegang tot deze festivaldag.

>> Kan ik ook mijn geld terugkrijgen en zo ja, wanneer kan dat en hoe werkt dat?
Jazeker. Je kunt kiezen tussen je recht op toegang tot de volgende editie (Mañana Mañana 2021) of je recht op teruggave van betaling. Wil je toch echt graag je geld terug, dan kun je van 15 april tot en met 1 juni gebruikmaken van ons restitutieformulier. LET OP: vul hem goed én volledig in! Dat betekent dat je de barcode van iedere kaart die jij terug wilt, moet invullen in dit formulier.

>> Hoe lang duurt het tot ik mijn geld weer op mijn bankrekening heb?
Je kunt je geld terugvragen tot en met 1 juni. Daarna starten we met de betalingen, wat betekent dat jij begin juni (uiterlijk 5 juni) het geld op je rekening zal hebben staan.

>> Ik wil niet voor alle tickets geld terug, maar wel voor een paar. Hoe regel ik dat?
Vul ons restitutieformulier in met alléén de barcodes van de kaarten die je graag wil annuleren en terugbetaald wil krijgen. Voorbeeld: heb je een PDF met vijf kaarten en wil je er twee terugbetaald krijgen? Zet dan alléén de barcodes van die specifieke twee kaarten in het restitutieformulier. Je krijgt dan a) je geld terug voor die twee tickets en b) een nieuwe downloadlink met je drie kaarten die nog geldig zijn voor Mañana Mañana 2021.

>> Stel ik vraag nu mijn geld terug. Als ik dan voor Mañana Mañana 2021 toch opnieuw tickets wil kopen, is er dan een kans dat de tickets duurder zijn?
Dat weten wij nu nog niet. De kans is aanwezig dat de prijzen voor Mañana Mañana 2021 iets verhoogd worden, maar dat kunnen we nog niet met zekerheid zeggen. Die informatie volgt later dit jaar.

>> Ik heb een dagkaart, maar kan niet op de nieuwe datum van Mañana Mañana 2021. Kan ik deze inwisselen voor een andere festivaldag? 
Dat kan alleen in de volgende gevallen:
– Je hebt een kaart voor de vrijdag en wilt ‘m ruilen voor de zondag;
– Je hebt een kaart voor de zondag en wilt ‘m ruilen voor de vrijdag.
Je kunt helaas geen kaarten ruilen voor een zaterdagkaart, omdat deze festivaldag al is uitverkocht. Wil je gebruikmaken van één van bovenstaande twee opties? Stuur dan je verzoek naar info@feestfabriek.nl en vermeld je bestelcode.

>> Ik heb een jeugdkaart gekocht (t/m 15 jaar). Maar volgend jaar ben ik 16. Wat nu?
Als jij je jeugdkaart hebt gekocht vóór 6 april 2020 en je bent ten tijde van Mañana Mañana 2021 16 jaar oud, wat je kunt aantonen met je ID, dan mag je gewoon met dat kaartje naar binnen in 2021. Je hoeft dus geen nieuwe ticket te kopen.

>> Mijn kind is nu onder de 1.10m en zou dus gratis naar binnen mogen dit jaar. Volgend jaar is hij of zij te groot. Wat nu?
Dan zal je voor volgend jaar toch even een jeugdkaart moeten kopen voor je kind! De grens van 1.10m blijft voor Mañana Mañana 2021 staan.

>> Blijft mijn Fata Mañana-ticket ook geldig voor 2021?
Jazeker.

>> Ik heb mijn ticket via Ticketswap gekocht. En nu?
TicketSwap is onze officiële ticketpartner en daarom blijven ook deze kaarten geldig voor de editie van 2021. Wil je liever je geld terug? Dan kun je van 15 april t/m 1 juni restitutie aanvragen via ons restitutieformulier, die komt tzt online. LET OP: Geef in dat formulier aan dat je je kaarten hebt gekocht bij TicketSwap! Dan zorgen wij ervoor dat de gegevens bij hen terecht komen. De terugbetaling verloopt via TicketSwap en volgens het terugbetaal-termijn van TicketSwap, die kan afwijken van ons termijn. Je krijgt het officiële bedrag teruggestort dat de Mañana-ticket kost, dit bedrag staat op jouw ticket.

>> Ik heb mijn kaarten gekocht bij een vriend(in) die lid is van jullie Mañana-ambassadeursprogramma ‘Friends with Benefits’. Hoe zit dit voor mij?
Dit is een officieel verkoopkanaal van Mañana Mañana. Jij kunt ervoor kiezen om ons te steunen en je tickets te ontvangen – maar dan voor Mañana Mañana 2021, of je kunt restitutie aanvragen. Dit verloopt via Verve, de partij die dit programma verzorgt. Zij zullen hierover contact met je opnemen, zodat je óf je tickets ontvangt óf je geld terugkrijgt. Het betalingstermijn van Verve kan afwijken van die van ons.

>> Ik heb kaarten overgekocht/gekocht via een andere partij (zoals Marktplaats of Viagogo), krijg ik mijn geld terug?
Helaas. Alleen onze eigen ticketshop, TicketSwap en Verve (ons ‘Friends with Benefits’-programma) zijn officiële verkoopkanalen. We verzorgen daarom ook alleen restitutie voor kaarten die via deze kanalen gekocht zijn en waarvan de gegevens dus bekend zijn in onze systemen.

>> Ik heb meegedaan aan jullie ‘Friends with Benefits’-programma en heb kaarten verkocht. Wat gebeurt er met mijn beloningspunten?
Superleuk dat je onze Mañana-friend bent! Vermoedelijk gaan we door met het FwB-programma en dan zullen jouw punten gewoon geldig blijven voor Mañana Mañana 2021.

>> Kan ik na 1 juni nog restitutie aanvragen?
Nee, dat kan niet meer. Je kunt na 1 juni wel weer je tickets aanbieden op TicketSwap, deze 100% waterdichte en veilige service zal na 1 juni weer beschikbaar zijn voor Mañana Mañana.

>> Ennehh, als ik nu helemaal niks doe?
Dan blijven je kaarten geldig voor Mañana Mañana 2021 en zien we je graag volgend jaar, om een fantastisch feestje te vieren samen en de ‘schade’ dubbel en dwars in te halen!

Vragen over het restitutieformulier

Mogelijke vragen over het formulier worden hieronder alvast beantwoord:

>> Waarom moet ik het IBAN-nummer invullen waarmee de oorspronkelijke bestelling is betaald en het e-mailadres waarop de bestelling is geplaatst?
Dit is ter controle, zodat niemand anders dan de kaartkoper zijn of haar geld kan terugvragen.

>> Waar vind ik mijn bestelcode?
Die vind je terug in de e-mail met jouw tickets die je van ons ontvangen hebt, of op je bankafschrift.

>> Ik heb het restitutieformulier ingevuld, maar geen bevestigingsmail gehad. Is mijn aanvraag wel doorgekomen?
Je ontvangt geen e-mail ter bevestiging. Als je na het invullen van jouw formulier een bevestigings-scherm hebt gezien, waarop staat dat je aanvraag succesvol verzonden is, dan kun je ervan uitgaan dat je verzoek in goede orde is ontvangen.