Tickets

Mañana Mañana, fuck de klok

gepubliceerd op 02 maart 2023

Bij het woord terminator denkt iedereen aan Arnold Schwarzenegger en die James Cameron film, de uitroeier. Toch is de skimmer of het tweeduuster hetzelfde. Terminator betekent namelijk ‘de grens tussen het verlichte en onverlichte halfrond van de aarde’.

Als sterrenstof-monsters moeten we het dag en nachtritme van onze habitat en de invloed van de maan natuurlijk niet onderschatten. Ook al tarten we die wetten op Mañana Mañana als de neten.

We bieden de nachtbrakende schepsels, insomnia strijders en ontregelde partybeesten namelijk alle faciliteiten om te huilen naar de maan, en om door te gaan. Dit doen we niet om peppers te stimuleren, maar om een gastheer euh -mens bij uitstek te zijn.

‘s Avonds gloeien bij het kampvuur, daarna feesten tot in het holst van de nacht bij een act als DRUIPREK, om daarna de naad uit je broek te dansen op de afterparty in De Koepel tot je het ochtendgloren mag bekoren en de verse koffie ruikt in je muffe tentje… het kan.

Zo sluimer je een verse dag in die je pakt, met je blote handen. Je kunt die nieuwe dag natuurlijk ook gewoon blijven liggen, plat op je buik in het gras terwijl je de aarde omarmt en je beseft dat we ons niet gek moeten laten maken.

No worries-just love, Mañana Mañana baby. Alles is goed!

Wil jij ’s avonds gloeien bij het kampvuur en daarna feesten tot in het holst van de nacht? Bestel dan nu je tickets voor festival Mañana Mañana!

Bestel hier je tickets