Tickets

Mañana Mañana verwelkomt Poppunt Gelderland als nieuwe partner!

gepubliceerd op 12 mei 2022

Op zaterdag 11 juni speelt neoklassieke pianist BARTH. een intieme set op ons festival; deze boeking is het eerste wapenfeit van de nieuwe samenwerking.

Wij zijn trots op deze nieuwe samenwerking met Poppunt Gelderland. Zij hebben opkomende acts uit onze provincie al in een vroeg stadium op de radar en wij bieden de beste artiesten uit hun stal graag een podium. Samen zetten we Mañana Mañana meer op de kaart, zodat meer muziekliefhebbers uit Gelderland de weg naar Mañana Mañana weten te vinden. Bovendien dragen we samen bij aan de ontwikkeling van de muziekscene in Gelderland.

BARTH. = geboekt

Als eerste resultaat van deze samenwerking speelt de Edese componist en muzikant BARTH. op zaterdag 11 juni een show in de Tipi, een kleine oase van rust op het festivalterrein. Daar kan het publiek even verdwalen in zijn moderne, neoklassieke composities met piano en cello. Live brengt BARTH. verschillende elementen samen tot één verhaal waarin zijn verwondering over het leven, mensen en de natuur doorklinkt. Een zee aan ruimte in een wereld vol haast.