Tickets

Nieuwe terreinindeling: zes nieuwe podia en een hoofdrol voor het bos!

gepubliceerd op 21 maart 2024

We hebben de indeling van het festivalterrein eens flink onder de loep genomen om Mañana Mañana in 2024 nog avontuurlijker te maken. Het resultaat: maar liefst zes nieuwe podia! Ook komt er een hoofdrol voor het bos, waar van alles te ontdekken valt (waaronder de good old bospiano) en wordt het terrein wat kleiner en ronder, waardoor het knusser aanvoelt.

Soundsystem
Diep in de krochten van het Mañaanse bos vind je het Harmonic Waves Soundsystem. Een zelfgebouwd houten geluidssysteem, gemaakt door een Arnhems DJ-collectief. DJ Ananas, Tom van den Hurk, Sistah Glittah, DJ Trap, Coolio Iglesias, Jebson en Swienie blazen hier afwisselend hun funky dansmuziek met invloeden van over de hele wereld door de speakers. Gooi je heupen los, want de Soundsystem staat garant voor een dansfeestje diep in het bos!

Metamorfosa, Morna, Bombardo, Maharadja en Levita
Verspreid door het bos als confettisnippers: deze vijf kleine theatertentjes waarin gelijknamige voorstellingen te zien zijn. Vijf kleine wondertjes op het grensvlak van straattheater en circus. Een combinatie van humor, illusie en nostalgische circuskunst. Tezamen vormen de tentjes een minifestival vol verbazing, verwondering en betovering. Laat je verrassen door bijvoorbeeld Bombardo de levende kanonskogel of Levita het zwevende meisje.

Bos vol verrassingen
De Soundsystem en de vijf circustheatertentjes zijn nog lang niet alles wat je in het Mañana-bos zult aantreffen. Mooie aankleding en verrassende elementen maken van de route door het bos een echte ontdekkingstocht, die je vooral zelf moet ervaren! Oké, één tipje van de sluier dan: ook de goeie ouwe bospiano komt terug. Daarover later meer…

Nieuwsgierig geworden? Tot en met 31 maart kun je nog profiteren van Early Bird-korting op tickets voor Mañana Mañana!

Bestel hier je tickets !