Tickets

NOG MAAR EEN PAAR NACHTJES SLAPEN TOT #MM23: DIT IS WAT JE MOET WETEN

gepubliceerd op 01 juni 2023

De opbouw van Mañana Mañana is in volle gang, we hebben er ontiegelijk veel zin in en kunnen dan ook niet wachten tot we jullie mogen verwelkomen op ons festival op 8 – 9 – 10 – 11 juni! Ver weg van de grijze massa en verscholen in de prachtige Achterhoekse natuur zal binnenkort het feest losbarsten. We kunnen ons voorstellen dat je nog een aantal vragen hebt. Hier lees je alles wat je nog moet weten voor je naar ons paradijs vertrekt.

Het belangrijkste in het kort

Nog maar een paar dagen om mijn ticket te zoeken en ik kan ‘m niet weer vinden. Wat nu?!
Check even je bestelcode op je bankafschrift en gebruik deze link om je tickets nogmaals naar je e-mailadres te sturen. LET OP: vul het e-mailadres in waarop je de bestelling geplaatst hebt. Klik hier voor de ticketkwijt-link.

De Mañana festivalapp
Hij is er weer: de Mañana-app. Je kunt je tickets erin opslaan, je vindt er een overzicht van alle acts en kunt je eigen programma samenstellen in het blokkenschema, je hoeft niet te verdwalen in Laren, want ook de plattegrond vind je hier! Met een overzicht van het aanbod van al onze cateraars (incl. de mogelijkheden bij o.a. allergieën/dieetwensen), je ontvangt als eerste alle belangrijke info en daarnaast vind je er nog allerlei handige en leuke weetjes.

In het kader van duurzaamheid hebben we al een aantal jaar geen programmaboekjes meer, des te handiger om de app dus te hebben! Klik hier om de app voor iOS of Android te downloaden.

Tickets

Moet ik mijn ticket(s) printen?
Dat is niet nodig! Je kunt je ticket(s) digitaal laten scannen bij de entreepoort. En we maken het nog wat makkelijker: je kunt je tickets opslaan in onze festivalapp. Scan de QR-code van je ticket met de camera van je telefoon en klaar!

Zijn er aan de poort nog tickets verkrijgbaar?
Alle kaartsoorten zullen bij de ingang verkrijgbaar zijn middels een digitale kassa. Ook kun je ze tot op de laatste minuut zelf online bestellen. Bedenk je je dit weekend dus nog dat je wel zin hebt in een feestje? Kom gewoon langs, gezellig!

Mag ik met een driedagenkaart of dagkaart de camping op?
Nee, alleen met een campingkaart mag je de camping op.

Mag ik met een dag- of driedagenkaart naar de afterparty?
Alleen campinggasten kunnen naar de afterparty’s in de Koepel!

Ik heb een driedagenkaart. Krijg ik een polsbandje?
Nee, de driedagenkaart laat je iedere dag opnieuw scannen. Zorg er dus voor dat je ‘m iedere dag bij de hand hebt.

Eten (en drinken)

Zijn er (extra) watertappunten op het terrein?
Er is uiteraard water te koop bij alle bars, maar het water bij de toiletten op zowel het festivalterrein als op de camping is drinkbaar en dus is het ook mogelijk om daar water te halen. Zo kun je van het weekend voldoende water drinken.

Mag ik zelf wat eten en/of drinken meenemen naar het (camping)terrein?
Op Mañana Mañana is het niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. Onze cateraars hebben voor ieder wat wils: vlees, vis, vega, vegan, glutenvrij, lactosevrij. Het overzicht check je in de app of op de website bij ‘nieuws’. Voor de campinggasten is er een inloopsupermarkt die 24/7 geopend is.

Maar ik heb een allergie. Mag ik dan ook niet wat meenemen?
Als je een overgevoeligheid (allergie) hebt, dan mag je op vertoning van een medicijnpaspoort wel een normale portie van je eigen eten en drinken meenemen. Een medicijnpaspoort kan altijd gratis worden opgevraagd bij de huisarts, apotheek en/of medisch specialist. Voor vragen kun je contact opnemen via [email protected].

Inloopsupermarkt
Je kunt dit jaar echt de supermarkt in lopen. Gewoon zoals je dat normaal ook doet. Niet bestellen aan de balie, maar je eigen spullen zelf pakken. Hoe handig is dat!

Statiegeld blik
Op blikjes zit vanaf 1 april 2023 statiegeld. Op de Mañana Mañana-camping dus ook. Op ieder blikje dat je koopt in de inloopsupermarkt zit een ½ munt statiegeld. Er is één blik inleverpunt op Mañana Mañana: je vindt ‘m naast de campingsupermarkt. Alleen ongedeukte, onbeschadigde blikken kunnen we innemen.

Op blikjes zit vanaf 1 april 2023 statiegeld. Op de Mañana Mañana-camping dus ook. Op ieder blikje gekocht in de campingsupermarkt zit een ½ munt statiegeld. Er is één blik inleverpunt op Mañana Mañana: je vindt ‘m naast de campingsupermarkt. Blikken inleveren aan de campingsupermarktkassa is om hygiënische reden niet mogelijk. Alleen ongedeukte, onbeschadigde blikken kunnen we innemen.

Praktische info

Zonnebrand
In verband met het mooie weer is het toegestaan om aankomend festivalweekend zonnebrand mee het terrein op te nemen. Zonnebrandflessen van alle formaten zijn toegestaan, want met dit mooie weer is het belangrijk om je goed te beschermen tegen de zon.

Zijn er kluisjes?
Jazeker, nabij de hoofdentree. Je kunt ze nu alvast reserveren.

Hoe laat mag ik het (camping)terrein op?
Het festivalterrein is op vrijdag en zaterdag geopend van 10.00 tot 01.00 uur. Op zondag is het festivalterrein geopend van 10.00 tot 00.00 uur. De camping is vanaf donderdagmiddag 16.00 uur geopend. Daarnaast is er dagelijks en exclusief voor campinggasten een afterparty die doorgaat tot in de late uurtjes. Op maandag sluit de camping om 12.00 uur.

Opblaasservice
Spaar de lucht in je longen voor de uitputtingsslag op het festival zelf. Laat je luchtbed opblazen door onze eigen opblaasservice. Je ziet ze vanzelf op de camping.

Badhuis
Natuurlijk moet je fris en fruitig voor de dag komen om maximaal te kunnen genieten. Spoel je af in het badhuis. Deze is vanaf donderdag 16.00 uur t/m maandag 12.00 uur geopend.

Oplaadpunt
Er zijn geen stroompunten op de camping. Om toch niet helemaal ver weg van de grijze massa te zijn hebben we een speciaal oplaadpunt voor je mobiele telefoon. Zo kan je toch het thuisfront via een appje laten weten dat je maximaal aan het genieten bent.

Rollywood
Na enkele succesvolle jaren op de Zwarte Cross is het voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn nu ook op Mañana Mañana mogelijk om te overnachten op de camping. Met de komst van Rollywood hopen we alle voorzieningen en verzorging te kunnen bieden die een aangenaam verblijf mogelijk maken.

Hoe kan ik het beste mijn route naar Kasteel Oolde afleggen?
Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, hebben we hier een overzicht staan zodat jij jouw route zo goed mogelijk kunt afleggen.

Of maak het je zo gemakkelijk mogelijk en koop een ticket voor de pendeldienst. Klik hier voor meer informatie en tickets.

Voor de meest actuele reisinformatie m.b.t. openbaar vervoer verwijzen we je naar 9292ov.nl (ook te downloaden als app).

Kan ik het Mañana-terrein af?
Ja, dag- en driedagenbezoekers krijgen een stempel op hun hand waarmee zij terug kunnen komen. Campinggasten hebben een polsbandje.

Waar kan ik parkeren en wat kost dat?
Gewoon de borden volgen naar de P die hoort bij jouw kaart (dagbezoekers / campinggasten). Kost niks!

Mag ik mijn auto of fiets bij mijn tent of caravan zetten?
Nee, voor auto’s en fietsen zijn er aparte parkeerplaatsen en fietsenstallingen.

Hebben jullie ook een plattegrond?
Zeker weten! We hebben hier een plattegrond van het terrein voor je. Wist je dat deze ook in onze app staat? Laat de voorpret maar beginnen!

Mag ik een camera meenemen?
Professionele camera’s zijn op ons terrein niet toegestaan, tenzij je een persaccreditatie hebt. In onze algemene voorwaarden lees je precies wat wel en niet toegestaan is. Houd bij het maken van een foto of video ook rekening met je mede-festivalbezoekers, die ook graag de artiest willen zien.

Zijn er ook oordoppen verkrijgbaar?
Vlakbij de hoofdentree vind je een bemande muntenkassa en daar zijn oordoppen verkrijgbaar.

Kan ik met onze tent bij de caravan van onze vrienden staan?
Nee, tenten en campers/caravans staan op gescheiden terreinen wegens eisen op het gebied van veiligheid. Je mag wel bij elkaar het terrein op, dus ’s avonds een drankje drinken bij je campervrienden is geen probleem.

Hoe weet ik wat ik wel/niet mee mag nemen op de camping?
Wil je zeker weten dat je niet voor verrassingen komt te staan? Check dan onze algemene voorwaarden.

En als laatste: Fiësta like there’s no Mañana! Tot snel!