Tickets

Oh jee! Herfst is on it's... way.

gepubliceerd op 24 september 2019

Met de oogleden op standje half en een huid zo grauw als het asfalt van de A2, is het tijd voor een frisse blik op het leven inclusief wat gezonde blossen op de wangen. Het duurt nog even voordat je je weer kunt onderdompelen in de hete energieke lava van Mañana Mañana, maar we geven je voor nu wat oefeningen om de interne grijze massa – tijdens deze grauwe dagen – wat op te peppen! Doe er je voordeel mee en straal als nooit tevoren.

1.  Jumping Jacks!
Buiten je dekbed is het koud! Niet aan denken. Vijf minuten bewegen na het opstaan zorgt voor energie én dat je gedurende de dag twee keer zo veel calorieën verbrandt. En je hoeft daar echt geen topprestaties voor te leveren. Druk je een paar keer op of doe ‘jumping jacks’ om je hartslag te verhogen. Een boost voor de dag en je bespaart gas, dus goed voor de natuur!

2. Doe net als deze ijsbeer en ruik de energie!
Spuit een fris luchtje op of nog beter: ga een stuk wandelen en snuif de herfstgeuren op. Frisse geuren, ook die van verse ijspegels of natte dennennaalden in een bos, geven je energielevel een snelle boost.

3. Zoek blije vrienden die je door het grauwe en koude weer heen trekken
Optimistische, energieke vrienden zorgen ervoor dat jij dat ook wordt. Omring jezelf dus met mensen die niet alleen slim en getalenteerd zijn, maar ook enthousiast en overal voor te porren, zeker nu iedereen zich gaat verstoppen in eigen muizenhollen. (PS: dertig minuten met een negatieverd zuigt alle energie uit je weg.)

4. Laat de kou even buiten, stap onder de warme douche en zing alsof je met de Boogie Beasts onder de kraan staat.
Zingen is een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je lichaam endorfines aanmaakt. Je voelt je hierdoor energieker, blijer en minder gestresst. Het mooie is dat het bijna overal kan en dat het niet uitmaakt hoe vals je zingt. Maak de stembanden vast warm voor Mañana Mañana!

5. Tot slot, onze laatste tip voor meer energie: haal op 7 december aanstaande dat kaartje voor Mañana Mañana.
Prik ‘m op het prikbord en kijk er regelmatig naar. Ergens naar uitkijken geeft een heerlijk gevoel: het helpt je om zin te hebben in de toekomst. Het maakt je leven magisch!