Tickets

Ook in 2021 geen Mañana Mañana festival

gepubliceerd op 08 juli 2021

Wij hebben besloten om Mañana Mañana definitief af te gelasten voor 2021. Met de huidige regels is het voor ons niet mogelijk om in augustus een festival met camping te organiseren waarbij de kwaliteit en de vibe van Manana Manana, zoals jullie ‘m van ons gewend zijn, gegarandeerd is.

Op dit moment geldt de regel dat campingbezoekers ook een tussentijdse test moeten doen. De overheid zou op 6 juli een besluit nemen onder welke voorwaarden de tussentijdse test zou moeten plaatsvinden. Dit besluit is tot nader order uitgesteld. Door deze aanhoudende onzekerheid alsmede de kosten die gemoeid zijn met tussentijds testen, is de haalbaarheid van Mañana Mañana in het gedrang gekomen. De Feestfabriek neemt, vooruitlopend op de overheid, nu zelf het besluit aangezien onze deadlines niet langer vooruitgeschoven kunnen worden.

Enorm lastig besluit
Ronnie Degen, mede-eigenaar Feestfabriek Alles Komt Goed BV: “Iedere vorm van tussentijds testen van campingbezoekers heeft grote gevolgen, in praktische, maar ook financiële zin. Met de onduidelijkheden die er nu nog zijn wordt het organisatorisch te kort dag om een festival neer te zetten zoals wij dat voor ogen hebben en waarbij we de kwaliteit voor de bezoekers kunnen garanderen. Op basis van deze mix aan argumenten hebben we de knoop doorgehakt. Uiteraard was dit een enorm lastig besluit.”

Mañana Mañana vindt normaliter plaats in juni en werd, als gevolg van de pandemie, verplaatst naar het weekend van 12 – 15 augustus om de haalbaarheid te vergroten. Deze verplaatsing had verstrekkende gevolgen: de beoogde locatie bleek niet beschikbaar. Zoals je ongetwijfeld weet vonden we een geweldige nieuwe locatie in Laren, bij Kasteel Oolde. Hier vindt in 2022 het festival plaats op 9 – 10 – 11 – 12 juni.

Reeds aangeschafte kaarten blijven geldig
Mocht je je ticket willen restitueren dan is dit mogelijk via een restitutieformulier op de website. De restitutieperiode loopt van 1 tot en met 10 augustus.

Veelgestelde vragen krijgen antwoord
Dit nieuws zal ongetwijfeld wat vragen oproepen. Daarom is er voor jou en alle andere geïnteresseerden een webpagina met ‘veelgestelde vragen’ opgesteld. 

Mega Immuun Party
De organisatie gaat zich focussen op dingen die wel door kunnen gaan; de Zwarte Cross Sneakers, cannabisbier De Groene Buizerd, het Creatief Productiehuis en de Mega Immuun Party van 24 tot en met 26 september. Op dit evenement wordt bewust geen camping gefaciliteerd. De Mega Immuun Party wordt georganiseerd tegen de dan geldende maatregelen.