Tickets

Tiende editie Mañana Mañana wordt knetterend afscheidsfeest

gepubliceerd op 07 juni 2024

Mañana Mañana nodigt iedereen van harte uit voor de laatste editie van het festival op 13, 14, 15 en 16 juni in Laren (Gld.). Het tienjarig jubileum belooft een grandioze finale te worden die zijn weerga niet kent. “We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen.”

In de week voor het festival van start gaat, hebben we een moeilijke beslissing moeten nemen: Mañana Mañana 2024 is de tiende, maar ook de laatste editie. We willen eerlijk zijn naar alle dierbare en trouwe bezoekers die al maanden toeleven naar volgend weekend. Daarom kiezen we ervoor om bezoekers en andere betrokkenen op voorhand in te lichten over dit ongelofelijk moeilijke besluit. We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen: we gaan er een fantastisch afscheidsfeest van maken met een lach en een traan! Laten we feestend afscheid nemen van dit unieke ontdekfestival. En voor wie ons prachtige evenement nog nooit heeft meegemaakt, is dit de laatste kans.

Het afgelopen jaar werkten we met hart en ziel aan een nog avontuurlijker, sfeervoller en gastvrijer Mañana Mañana. Zo zijn er zes nieuwe podia, een knussere terreinindeling en een verbeterd campingbeleid waarbij zelf meegenomen eten en drinken is toegestaan. Bezoekers kunnen rekenen op een bezield en met zorg samengesteld programma vol muzikale pareltjes, culinaire vrijbuiters, wonderlijk theater en geestverrijkende workshops. Ondanks alle inspanningen is de kaartverkoop niet genoeg om het evenement rendabel te maken.

Iedereen die een kaartje heeft gekocht of dat nog wil doen, krijgt het volledige aanbod en er wordt nergens op afgeschaald. We staan straks voor jullie klaar met vier dagen boordevol alternatieve muziek, zinnenprikkelend theater, heerlijk eten en dat alles in een prachtige, sprookjesachtige en groene omgeving. Mis de grote feestfinale niet! En ken je mensen die altijd nog een keer naar Mañana Mañana hadden gewild? Zij zijn uiteraard van harte welkom. Tickets voor alle dagen alsook campingtickets zijn logischerwijs nog verkrijgbaar.

De laatste editie Mañana Mañana: dat klinkt, zoals elk afscheid, een beetje verdrietig en dat is het ook. Maar we gaan er samen met alle bezoekers, artiesten en andere betrokkenen een geweldig feest van maken. Het was en is ons een waar genoegen om dit coole festival jaarlijks te mogen organiseren en we gaan feesten alsof het de laatste dag van ons leven is. Fiësta like there’s (letterlijk) no mañana, laten we dit tijdperk afsluiten met een gigantische knal!

We willen onze bezoekers maar ook alle medewerkers, artiesten, cateraars, leveranciers en natuurlijk onze gastheren (achtereenvolgens de landeigenaren in Hummelo, Vorden en Laren (Gld.)) uit de grond van ons hart bedanken.

Let’s go out with a bang! Tot 13, 14, 15 en 16 juni.