Tickets

Trends die wat ons betreft komende zomer in alle hevigheid mogen terugkeren

gepubliceerd op 07 februari 2020

Wij van Mañana Mañana zijn gek op nieuwe muziek, nieuwe ontwikkelingen en allerhande moderne zaken die het leven makkelijker maken. Maar vroeger was het ook niet gek. Niet álles was beter maar een paar dingen waren best ok.

Liften

De wereld is een stuk kleiner dan die was in bijvoorbeeld de sixties en de onschuld zijn we ook een beetje kwijt. Daarom is liften uit de gading, want het is supergevaarlijk en enge mannen willen je vermoorden of erger. Maar wij houden van liften. Het is gezellig, het is duurzaam en supergastvrij. Lift naar Mañana Mañana! Er gaan genoeg mensen onze kant op, er is vast nog een plekje vrij.

Van die ronde zonnebrillen

Zijn ze terug? Of zijn ze alweer uit. Anyway, geef onze portie Kim Kardashian-laskap maar aan fikkie. Want wij kiezen voor model John Lennon. Bij voorkeur in het geel, daar wordt de wereld zo lekker zonnig van.

Wijde pijpen broeken

Volgens mij zijn ze (voor de tweede of derde keer?) weer terug in het straatbeeld. Laat deze sexy, stijlvolle broekjes alsjeblieft nooit meer verdwijnen. Ook mannen staan ze klasse hoor. Kijk maar naar onze volle kameroad Jimi. Wat een man!

Sigaretten op tafel zetten

Roken is natuurlijk superslecht en je gaat er dood van. Maar van Mañana Mañana  moet iedereen lekker doen waar ‘ie zien in heeft. En áls je rookt, zet dan weer eens een potje sigaretten op tafel. Net als vroeger. Gastvrij, gul en gezellig: dat zouden meer mensen moeten doen. Morgen stoppen we, ok?!

Je bek houden tijdens live shows

Ze noemen het schijnbaar ‘The Dutch Disease’. Niet iets om trots op te zijn. Nu roemen artiesten jullie vermogen tot kaken te sluiten en oren te openen. Mañana Mañanapubliek is voorbeeldig! Chapeau voor jullie en voor de rest van Nederland, neem een voorbeeld aan ons.

Wat is jouw favoriete trend die helaas een stille dood stierf? Laat het ons weten.