Tickets

Vanavond gratis toegang op allerlaatste avond Mañana Mañana ooit!

gepubliceerd op 16 juni 2024

Moeilijk te bevatten maar waar: vandaag gaat de laatste avond van de laatste editie van Mañana Mañana in. We wilden niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen en da’s potjandriedubbeltjes gelukt ook!!!

Om de kumbaya-vibe compleet te maken, zetten we vanaf dit moment de deuren open voor iedereen die gebruik wil maken van deze allerlaatste kans om erbij te zijn. Lieve mensen, we gaan er een knetterend en ongekend afscheidsfeest van maken: fiësta like there’s no mañana! Kom je er vanavond een goudgerand eind aan breien met onze aanraders voor vanavond?

De Baron
Deze zeven Utrechtenaren maken naar eigen zeggen “guerilla brass meets urban balkan”. Met andere woorden: veel toeters, veel energie, veel feest!

20:00 – 21:00 | Totempalentent

Jones & Barnard
Nog even wat cultuur meepakken? Deze Britten zijn zo gek als een deur en komen met een combinatie van excentrieke dans, circuskunsten, klassieke zang en variété De Koepel op z’n kop zetten.

18:00 – 18:45 en 20:00 – 20:45 | De Koepel

Druiprek
“Analoge gabber-rave” noemen deze achter skibrillen verscholen rauwdouwers hun muziek, maar het is lastig te omschrijven wat ze precies doen. Het is in ieder geval heel hard en heel lekker.

22:30 – 23:30 | De Tipi

Afterparty: Vinylfeestje
Op de allerlaatste afterparty gaan we los alsof maandag slechts een hypothetisch concept is! Neem je vrienden, je goeie zin en je lever mee want dit wordt, zoals de jeugd dat vijf jaar geleden zei, LIT!

23:00 – 03:00 | De Koepel

Weten wie er nog meer komt spelen vanavond? Het hele blokkenschema vind je hier.