Tickets

Vrolijke vrijdag!

gepubliceerd op 10 juni 2022

Dames en heren, goedenavond. Het opstarten vanochtend verliep wat stroef, dit zou te maken kunnen hebben met de kringloopcultus van Dansen Op Kutmuziek en de daar bijbehorende nodige natjes, opgevolgd door de sappige schermutselingen bij het Kampvuur. Wist u trouwens dat daar een tapje staat die helemaal nooit opdroogt?! Nou, bij deze.

Gelijk met ons gemoed klaarde het zwerk, voor we het wisten scheen de zon volop en voelden we ons als herboren. Suzan Köcher’s Suprafon, helemaal uit Keulen en speciaal voor ons die ochtend om 7 uur vertrokken, opende het bal met glasheldere, melodieuze sixties pop. Wat een aftrap. Het bleef daarna uitermate smaakvol dankzij Loupe en D Deadly. Drie bomen verderop lieten Heiko Dijker & Ustad Sabir Sultan Khan ons kennismaken met Indiase traditionele muziek, wát een trip. En dat allemaal op 1 broodje gebakken ei en een kop koffie. Wat zat er eigenlijk in die koffie?

De avond valt en we maken ons op voor het einde van een weergaloze vrijdag. Cloudsurfers geeft gas op de Veranda en het is een wonder dat het ding nog staat na het geweld van Hilltop Howlers, we dweilen het zweet van POM van de buhne en poetsen de planken op voor Les Medicinas, straks in de Totempalentent. Prins S. en de Geit meldt zich as we speak bij de backstage balie dus het staat vast: morgenvroeg wordt het weer van auwa en spijt. Maar wie maalt daar om. Want we zijn op Manana Manana!