Tickets

We gaan de zaterdag op slot dansen!

gepubliceerd op 11 juni 2022

We sloten gisteren af met de kreet: “morgenvroeg wordt het weer van auwa en spijt.” En die auwa was er. Vooral in de musculus gastrocnemius, de femur en de musculus gluteus maximus. Dat zagen we toen iedereen in grote getale deelnam aan een goed stuk yoga onder de begeleiding van de klanken van Tatabánya. Vooral de Trikonasana zorgde voor zweetpareltjes op de voorhoofden van de deelnemers.

Dus met soepele spiertjes op naar heerlijke muziek, theater en culinaire hoogstandjes. Wie waren de hoogvliegers? Natuurlijk de Lionel Messi’s onder de theateracts. In de brandende zon steeg het duo ManoAmano Circo tot ongekend grote hoogte. Letterlijk. Dit Argentijnse acrobatenstel werkt hun act af op een paal van 6 meter hoogte.

Moeten we nog meer uitlichten uit het geweldige programma van vandaag? Dat zou een opgave worden zo hoog als de Kilimanjaro. Het was één gigantische aaneenrijging van hoogtepunten, maar laten we dan voor de vorm wat artiesten noemen. Primaat, Love Machine, Pronk en Meis.

Zo en dan doen we de rest van de epische line-up meer dan tekort. Maar wees gerust, mocht je nieuwsgierig zijn naar wat Mañana Mañana morgen allemaal nog te bieden heeft en wil je het niet afdoen met een dagverslagje. Kom dan morgen gezellig langs. Dan kunnen we je ook nog vertellen hoe Elefant, Love Machine en Druiprek het publiek werkelijk waar in extase gebracht hebben.