Tickets

We krijgen er nóg een festivalbroertje bij: de Mega Immuun Party

gepubliceerd op 02 juli 2021

Ons festivalbroertje Zwarte Cross gaat niet door dit jaar, maar er is wel een nieuw festivalbroertje geboren! De Mega Immuun Party zal plaatsvinden op 24, 25 en 26 september en zal bestaan uit drie dagen vol feest. 20.000 feestende mensen per dag, twee podia en dat alles op evenemententerrein de Schans in Lichtenvoorde (het festivalterrein van de Zwarte Cross). Zonder camping, dus klein maar fijn, maar met ook ander vermaak in de vorm van wat vuurwerk en een kermisattractie hier en daar.

Wat kun je ongeveer verwachten?
Als je de Zwarte Cross kent, dan weet je dat daar de Megatent en Undercovertent niet bij kunnen ontbreken. Daarom zullen deze twee tenten als decor dienen voor de Mega Immuun Party, dus dat betekent losgaan met 20.000 feestende mensen! Het programma wordt nog rondgebreid, dus deze wordt op een later moment bekendgemaakt. Maar als je bekend bent met de Megatent en/of Undercovertent, dan kun je al wel een beetje nagaan welke kant het misschien op gaat.

En hoe kom ik aan tickets voor de Mega Immuun Party?
Net als de programmering komen we daar zo snel mogelijk op terug. Achter de schermen zijn we druk bezig om de hele boel te organiseren. Meer info volgt zo spoedig mogelijk!

Lijkt jou de Mega Immuun Party wel wat en wil je dit festival ontdekken? Omcirkel de data dan maar vast in je agenda, houd het Facebook-evenement & www.megaimmuunparty.nl in de gaten en dan komt alles goed.