Tickets

Wie wat bewaart heeft wat!

gepubliceerd op 26 april 2022

Woohoo, voor iedereen die zijn/haar Mañana Mañana dagticket niet geretourneerd heeft in 2020 of 2021: je bent dus gewoon bij de eerste Mañana Mañana in drie jaar! Op een nieuwe locatie, Kasteel Oolde bij Laren (Gld.), komen we met een extraatje voor jouw vertrouwen in een Mañana-toekomst. Deze editie gooien we de poorten al open op donderdag om 18.00 uur voor de dagkaarthouders. Aanmelden is niet nodig: op vertoon van je dagticket uit 2020 of 2021 kun je zo naar binnen wandelen (vol=vol).

Het mooie is… op deze eerste festivaldag bieden we een berg vertier, want we willen namelijk twee jaar inhalen! Een volwaardige festivaldag voor echte fans met vette bands, heerlijk eten en gelijkgezinden. We gooien alle podia, alle catering en alle bars open: dit betekent meer programma, meer Mañana! Kom met ons het nieuwe festivalterrein ontdekken, proost op een mooie festivalzomer en dompel je weer helemaal onder in de Mañana Mañana way of life!

Ben je campinggast en kom je sowieso al vier dagen naar Mañana Mañana? Geweldig! Ook voor jou geldt de ‘meer Mañana’ festivaldag op donderdag! En speciaal voor jou hebben we ook een chillsessie NA de afterparty in het leven geroepen🙂! Zodra je om 03.00 uur al dansend uit de Koepel komt stuiven kun je gelijk door naar een mystieke campingplek rond het kampvuur waar je door kunt gaan tot de zon opkomt. Zo hopen we dat het door jou zo geduldig behouden kaartje nog weer meer waard is geworden. Dank voor het vertrouwen en we kunnen niet wachten je weer te zien in onze kleurrijke en geerstverruimende bubble, ver weg van de grijze massa.