Tickets

Zakje krentenbollen? Geen probleem

gepubliceerd op 30 mei 2024

Voor wie het gemist heeft: de camping op Mañana Mañana is dit jaar nog gastvrijer.

Na navraag bij onze bezoekers werd duidelijk dat het toestaan van zelf meegebracht eten en drinken op de camping zou worden gewaardeerd. ‘Dat moet toch kunnen?’ ‘Ja, eigenlijk wel,’ vinden wij. Daarom zal Mañana Mañana in 2024 coulant zijn met zelf meegebracht eten en drinken op de camping. Om precies te zijn: per bezoeker mag er 2 liter non-alcoholische drank mee (uitgezonderd glas- en blikverpakkingen) en per gezelschap (de vriendengroep of het gezin waarmee je komt) een boodschappentas met eten.

Een paar regels die handig zijn om te weten: houd er bij het inkopen van eten rekening mee dat je geen gasstellen, koelboxen en huishoudelijke apparatuur, zoals koelkasten en magnetrons, mee mag nemen. Ook barbecues en open vuur zijn vanwege de veiligheid niet toegestaan. Datzelfde geldt voor glas, dus zorg ervoor dat je geen voedsel in glazen potten bij je hebt. Verder mag eten en drinken alleen meegenomen worden als je voor het eerst de polsbandjestent betreedt. Als je eenmaal je polsbandje om hebt, is het niet meer mogelijk om eten en drinken mee te nemen het campingterrein op. Op het festivalterrein is het niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen.

Goed voorbereid aan de campingpoort verschijnen? Lees voor de zekerheid de huisregels nog even door voor je je koffer inpakt.

Voor maar € 130,- heb je een heel weekend Mañana Mañana inclusief een standplaats op de camping! Ben jij erbij dit jaar?

Bestel hier je tickets!

Hasta la vista op Mañana Mañana 2024!