Tickets

Zaterdag laat je horen!

gepubliceerd op 11 juni 2022

Laten we de boel op deze vroege morgen eens even goed rekken en strekken. Het lijkt ons goed om gezamenlijk te beginnen met een goed stuk yoga om 10:15u en dat wordt een speciale sessie, want de heren van Tatabánya zullen de yogasessie voorzien van bijpassende klanken. Breng je handdoek mee en laten we bijvoorbeeld de maansikkel- en neerwaartse hond houding eens even tot in perfectie uitvoeren op deze prachtige zaterdagochtend.

We kunnen hier nu talloze tips uit ons programma noemen, maar we kunnen rustig stellen dat de hele zaterdag één grote tip is. Ervaar het! Jaag die heupen in de rondte voor de Veranda, duik de karaokebus in, proef een goed biertje bij de prachtig gelegen Grolsch Specialbieren bar, geniet van theater in de Koepel of het Bostheater en beloon jezelf vooral ook met een goed stuk voedsel en een biertje.

Zoals je misschien hebt gemerkt is de mobiele dekking (4 en 5G) wat beperkt rondom ons festivalterrein. Kom je vandaag langs, download je tickets voor de zekerheid even thuis of print ‘m uit. Lekker ver weg van het internet en ver weg van de grijze massa.

Het wordt weer een heerlijke dag!