Tickets

Zaterdag Mañana Mañana uitverkocht

gepubliceerd op 15 juni 2024

“We willen niet uitgaan als een nachtkaars, maar als een knetterend kampvuur met al onze vrienden eromheen,” zo lichtte de organisatie van ontdekfestival Mañana Mañana vorige week toe dat de editie van 2024 de laatste zou zijn. Bezoekers werden opgeroepen het afscheidsfeest groots te komen vieren en daar is flink gehoor aan gegeven, want voor deze zaterdag bleken alle kaarten verkocht.

Mañana Mañana vindt dit weekend plaats op Landgoed Oolde in het Gelderse Laren. Van 13 tot en met 16 juni genieten duizenden avonturiers van alternatieve muziek, straattheater, foodtrucks, workshops en natuur. Donderdag en vrijdag was de sfeer op het terrein gemoedelijk, met geslaagde optredens van onder meer Politie Warnsveld, Stephanie Struijk en ‘van-kop-tot-kont-chef’ Nel Schellekens. Deze zaterdag bleek ‘s middags dat de volledige bezoekerscapaciteit bereikt was.

Organisator De Feestfabriek wil bezoekers hartelijk bedanken voor de opkomst. “Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om langs te komen en te genieten van deze knallende afscheidseditie,” aldus woordvoerder Chuck Sterk. Daarnaast is de Feestfabriek alle medewerkers dankbaar voor de inzet. Sterk: “Vanwege regenval afgelopen week was de opbouw wat harder werken dan anders, maar we hebben met zijn allen de schouders eronder gezet en daarmee is alles op tijd af gekomen.” Zo werd vandaag met strobalen, houtsnippers en houten vloerdelen gezorgd dat het terrein na een nachtelijke bui weer goed begaanbaar werd.

Eerder liet De Feestfabriek weten dat Mañana Mañana na deze editie gaat stoppen vanwege de tegenvallende kaartverkoop. De organisatie staat creatief gezien 100% achter dit festival, maar het lukt niet om het rendabel te maken.” Wat betekent deze uitverkochte zaterdag voor die beslissing? Creatief directeur Rens den Hartog licht toe: “We vinden het fantastisch dat zoveel bezoekers de weg naar Landgoed Oolde hebben gevonden, maar de totale kaartverkoop over het hele weekend is helaas nog steeds niet genoeg. Het blijft een afscheidsfeest, maar wel een geweldige knaller van een afscheidsfeest.” Voor wie nieuwsgierig is, zijn kaarten voor zondag hier nog beschikbaar.