Tickets

Zaterdagtips: reggae onder de bomen en oersoep in het bos 

gepubliceerd op 15 juni 2024

Goeiemorgen pleziermakers, party people, paradijsvogels, levensgenieters, ouwe hippies, jonge honden, mafkezen, vrijbuiters, rivellamensen, zonnekloppers, avonturiers, zelf-de-slingers-ophangers, feestneuzen, ontluikende muurbloempjes en jakkerende gangmakers! Wat maken jullie er weer een akelig mooi weekend van zeg. Vandaag gaan we weer volop genieten van wat er uit de hoorn des overvloeds komt rollen en waar de wind ons heen waait. Voor een extra dosis inspiratie delen we hier de acts die wij vandaag absoluut niet willen missen. 

Culinair: Oerkoken met Theo de Gier 

Deze chef extraordinaire, een man van meer dan 170 jaar oud, kookt een soep-levenselixer dat je levensverwachting plust met zeker tien jaar per kom. Kan ook zijn dat hij vandaag oerstamppot maakt trouwens, Theo is een man die zich lastig laat leiden. Hoe dan ook: goed spul. 

12:00 – 19:30 | Oerkoken (op het schiereilandje in de vijver) 

Muziek: Jahroen Lightning 

Non-stop reggae- en dubhits onder de bomen. Jah bless. 

13:30 – 14:30 | De Tipi 

Theater: Barto 

Kun jij met je tong je neus aanraken en ben je daar heel trots op? Barto brengt willekeurige lichaamsdelen op plekken die het licht tot heden nog niet hebben gevonden. Deze Belg is gemaakt van zuiver elastiek en reisde de hele wereld over om zijn kunsten te laten zien. Kijk, lach en huiver! 

17:00 – 17:30 en 21:00 – 21:30 | De Piste 

Muziek: Open Podium 

Nu ben jij aan de beurt ouwe, leg je schaamte af en negeer de plankenkoorts. It’s your time to sjaaain baby. 

Diverse tijden tussen 13:00 en 22:00 | Open Podium (duh)

Special guest: Robin Scherpen 

Even aandacht mensen, dit is écht bijzonder. Klassiek gitarist Robin Scherpen’s zicht ging achteruit: hij kon zijn bladmuziek niet meer lezen. Hij moest een oogoperatie ondergaan waarna hij wekenlang in het aardedonker moest revalideren. Tijdens die duistere periode schreef hij zijn album ‘For the Unseen’. In een geheel verduisterde kasteelkamer neemt hij jou mee in zijn ervaring en beleef je de muziek zoals hij die gecomponeerd heeft.  

Diverse tijden tussen 14:30 en 18:50 | Kasteelkamer

Weten wat er nog meer te doen is? Hier vind je het hele blokkenschema!